Στην αντεπίθεση περνάει  ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Θωμάς Σωτρίλλης και απάντησε στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την παράταξη «Συμμαχία Νοτίου  Αιγαίου». Κάνει λόγο για προσπάθεια μείωσης του και τονίζει ότι ο όρκος του Ιπποκράτη που έδωσε πριν από 40 χρόνια είναι ενεργός και σαφής και η πίστη  στην παράταξη του κ. Χατζημάρκου  υπάρκτή βασισμένη στην αλήθεια, στην αξιοπρέπεια και στην αναγνώριση της λειτουργίας της.

Ο κ. Σωτρίλλης κατηγορεί τη Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου για σύγχυση και υπαρξιακά αδιέξοδα.

«Δεν έχουμε αγωνία για το μέλλον μας το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα, ούτε χρειαζόμαστε στήριξη από κυβέρνηση η οποία αρνείται βοήθεια όχι σε μας,  αλλά στον λαό τον οποίο «ξεζουμίζει» συνεχώς», λέει ο κ. Σωτρίλλης.

Στην ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρονται τα ακόλουθα:

Προς την «συμμαχία των ασχέτων» που ξαφνικά ανακάλυψε τα προβλήματα  του τόπου,  παραβιάζοντας θύρες ανοιχτές, στην προσπάθεια να στηρίξει την ύπαρξη της επιτιθέμενη στην Περιφερειακή Αρχή στον Περιφερειάρχη και σε μένα προσωπικά,  με φαιδρά επιχειρήματα:

Μάταια προσπαθεί να με μειώσει. Ο όρκος του Ιπποκράτη που έδωσα πριν 40 χρόνια, είναι ενεργός και σαφής.

Η πίστη μου στην παράταξη Χατζημάρκου είναι βασισμένη στην αλήθεια, στην αξιοπρέπεια και στην αναγνώριση του πώς λειτουργεί η παράταξη και τι έκανε αλλά και τι συνεχίζει να κάνει, το οποίο είναι πασιφανές.

Εργαζόμαστε μόνοι χωρίς ισχυρούς προστάτες, κυβερνητικούς ή κομματικούς, με μοναδικό γνώμονα την ειλικρίνεια, την αλήθεια  και τη συνεχή προσπάθεια για το καλό όλων μας.

Δεν έχουμε αγωνία για το μέλλον μας το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα, ούτε χρειαζόμαστε στήριξη από κυβέρνηση η οποία αρνείται βοήθεια όχι σε μας,  αλλά στον λαό τον οποίο «ξεζουμίζει» συνεχώς.

Είναι ολοφάνερο ότι η «συμμαχία των ασχέτων» βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση. Και σε ένα ακόμη μεγαλύτερο υπαρξιακό αδιέξοδο, όταν επιζητά με απελπισία την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, για να δικαιολογήσει την ύπαρξη της μπροστά στο ναυάγιο που την περιμένει στην κάλπη.

Όλα τελικά έχουν την ερμηνεία τους.

 210 total views,  2 views today