Ιατρίδης: Αποκατάσταση του κλειστού Γυμναστηρίου άμεσα!

582

Να αναλάβει πρωτοβουλία και να επαναφέρει την τάξη  στην όψη του κλειστού Γυμναστηρίου  στη δημοτική ενότητα Καλλιθέας ζήτησε από τον αντιδήμαρχο αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού κ Κολλιάδη μιλώντας στον Sky ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας και ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Ιατρίδης

Σημειώνεται πως χθες τοποθετήθηκε στην όψη του κτιρίου πινακίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

«Επικοινώνησα με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου και μου δήλωσε άγνοια. Το ίδιο και ο διευθυντής του ΔΟΠΑΡ κ. Θεοδώρου που μου είπε πως δεν γνωρίζει  κάτι. Άγνοια δήλωσε και ο αντιδήμαρχος κ. Κολλιάδης . Αν ο καθένας  γίνεται ακτιβιστής και να τοποθετεί πινακίδες στα δημοτικά κτίρια, χωρίς να έχουν ληφθεί αποφάσεις από τα αρμόδια όργανα είναι απαράδεκτο», δήλωσε ο κ. Ιατρίδης.

Σε ερώτηση για τους λόγους που έχει τοποθετηθεί η πινακίδα στους συγκεκριμένο κτίριο  ο κ. Ιατρίδης απάντησε πως αυτό το ερώτημα του υπέβαλλαν  τηλεφωνικά δεκάδες πολίτες.

«Θα πρέπει άμεσα ο κ. Κολλιάδης να αναλάβει πρωτοβουλίες και να επαναφέρει την κατάσταση σε  τάξη. Η αποκατάσταση να γίνει  άμεσα και χωρίς δεύτερη κουβέντα για να επιβεβαιωθεί αυτό που είπε ο αντιδήμαρχος δηλαδή ότι δεν γνώριζε κάτι», είπε ο κ. Ιατρίδης.

«Αν δεν δόθηκε εντολή και ήταν ακτιβιστική συμπεριφορά κάποιων πρέπει το κτίριο να επανέλθει στην αρχική του μορφή», τόνισε.

Όπως τόνισε ο κ. Ιατρίδης η τοποθέτηση της πινακίδας έδειξε πως έχουν παραδοθεί τα κλειδιά του έργου στην ΠΝΑΙ.

«Πρέπει άμεσα να έχουμε απαντήσεις για το θέμα αυτό άμεσα και ο ΔΟΠΑΡ να κινηθεί άμεσα. Αυτό που έγινε δείχνει ανικανότητα. Δεν μπορούν να φτιάξουν μεγάλα έργα.Αυτά θέλουν μεγάλο τσαγανό. Προσπαθούν να οικειοποιηθούν κάποια πράγματα και έργα που δεν γνωρίζουν με τι  προσπάθεια έγιναν», τόνισε ο κ. Γιάννης Ιατρίδης.