Παράνομη και παραπλανητική είναι η σήμανση για ύπαρξη κάμερας στο Κοιμητήριο Ιαλυσού σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Ρόδου, Συντονιστή της ενότητας Ιαλυσού κ. Δημήτρη Τσίκη.

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε στον τοπικό τύπο για την ύπαρξη πινακίδας στο Νεκροταφείο Ιαλυσού, με την οποία προειδοποιούνται οι επισκέπτες ότι βιντεοσκοπούνται με κρυφές κάμερες, ο Δήμος Ρόδου ενημέρωσε χθες τους πολίτες ότι εξουσιοδοτημένο συνεργείο του έκανε αυτοψία στο χώρο που βρίσκεται η “σήμανση – ανακοίνωση”, και απέκλεισε  τον ενδεχόμενο για την ύπαρξη κρυφών καμερών ενώ αντίθετα διαπίστωσε την ύπαρξη μεγάλου αριθμού αδέσποτων ζώων, αποτελούμενο κυρίως από γάτες, που άγνωστοι σιτίζουν στο χώρο του νεκροταφείου.

Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ρόδου υποσχέθηκε ότι θα λάβει όλα τα μέτρα και θα ακολουθήσει όποιες διαδικασίες προβλέπονται από το νόμο, για την απομάκρυνση των αδέσποτων ζώων από τον ευαίσθητο αυτό χώρο.

Θεωρεί τέλος ότι από υπερβάλλον ζήλο κάποιος φιλόζωος ανάρτησε αυθαίρετα την πινακίδα για την ύπαρξη δήθεν κρυφών καμερών προκειμένου να τρομοκρατήσει τους πολίτες που επισκέπτονται το κοιμητήριο και δυσανασχετούν με την ύπαρξη τόσου μεγάλου αριθμού ζώων στο χώρο που ευρίσκονται τα μνημεία των συγγενών τους.

 763 total views,  2 views today