Καλοπήτας: Και μετά το β΄ γύρο των εκλογών θα είμαστε όλοι μαζί στο ΚΙΝΑΛ!

369

Ως νίκη της πολιτικής ανανέωσης χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των εκλογών του πρώτου γύρου για την ανάδειξη προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής  Επιτροπής κ. Βαιος Καλοπήτας.

«Η παράταξη πέτυχε μια μεγάλη νίκη και αυτό φάνηκε και από τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών  στις εκλογές. Κάτι θετικό συμβαίνει όταν κινητοποιείται τόσος κόσμος για να ψηφίσει σε περίοδο πανδημίας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους 5.200 Δωδεκανησίους που ψήφισαν στις εκλογές. Χθες νίκησε επίσης η πολιτική ανανέωση. Αποδείχθηκε πως η βάση του ΠΑΣΟΚ έχει ως λαικό αίτημα την  πολιτική ανανέωση. Περιμένουμε το δεύτερο γύρο όπου σε κλίμα ενότητα θα δούμε τα τελικά  ποσοστά των υποψηφίων. Την επόμενη ημέρα πρέπει  να μην  χάσουμε την ευκαιρία να επανιδρύσουμε τα όργανα του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο κ. Καλοπήτας. 

«Δεν πρέπει να  χάσουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε τις διαδικασίες. Το οφείλουμε στον κόσμο που ήρθε και ψηφισε και στην Φώφη Γεννηματά που μας άφησε μεγάλη παρακαταθήκη και πρέσβευε την ενότητα για την επόμενη ημέρα», τόνισε.

Σε ερώτηση για τις κινήσεις  στις οποίες θα προβεί ο κ. Ανδρουλάκης σε αναλογία κινήσεων του κ. Παπανδρέου ο κ. Καλοπήτας τόνισε:

«   Βλέπω τα  θετικά της υποψηφιότητας Παπανδρέου και είναι η κινητοποίηση του κόσμου.  Το ίδιο και ο κ. Λοβέρδος. Ο Νίκος Ανδρουλάκης ως επόμενος αρχηγός θα μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα του κόμματος. Δεν νομίζω ότι σηκώνει κανείς να φύγει από το Κίνημα Αλλαγής. Σε δηλώσεις τους το εγγυήθηκαν όλοι οι υποψήφιοι. Θα πάμε στο δεύτερο γύρο και θα δούμε τους πολιτικούς συσχετισμούς. Τα επιτελεία των κομμάτων θέλουν δεύτερο γύρο για να δημιουργούνται καινούργιες δυναμικές και να προκύψουν νέα όργανα. Θα επανιδρύσουμε τα όργανα μας τις νομαρχιακές επιτροπές και να πραγματοποιήσουμε το συνέδριο μας. Έχουμε μια χρυσή ευκαιρία να φέρουμε νέο κόσμο για να ασχοληθεί με το ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι που μας λείπει. Δεν υπάρχει περίπτωση την επόμενη ημέρα να μην είμαστε όλοι μαζί». Ο κ. Καλοπήτας  επανέλαβε και την δέσμευση του κ. Ανδρουλάκη για την επαναφορά του ΠΑΣΟΚ.