«Είναι τιμητικό  το γεγονός ότι ο κ. Ανδρουλάκης  επέλεξε τη Ρόδο για να κάνει τη μια από τις τρεις τελευταίες ομιλίες της προεκλογικής εκστρατείας του.  Το ίδιο είχε κάνει το 2017. Επιπλέον τότε ψήφισε στη Ρόδο.  Πρέπει να τον έχουμε κοντά μας».

Σε αυτή τη δήλωση προέβη το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής κ. Βάιος Καλοπήτας με αφορμή την επίσκεψη του κ. Νίκου Ανδρουλάκη και την ομιλία που θα πραγματοποιήσει.

Τόνισε πως ο κ. Ανδρουλάκης θα έχει συναντήσεις με στελέχη του κόμματος στη Ρόδο για να ενημερωθεί για τα προβλήματα που υπάρχουν σε όλα τα νησιά.

«Με τον τρόπο αυτό θα προσπαθήσει για να δώσει λύσης. Όσοι είμαστε στο κόμμα πρέπει να δώσουμε τον παρόν στην ομιλία του κ. Ανδρουλάκη γιατί αυτό επιβάλει ο πολιτικός μας πολιτισμός» δήλωσε ο κ. Βάιος Καλοπήτας

Σε ερώτηση σχετικά με το περιμένει την Κυριακή είπε:

«Το ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι όχι μόνο έχει σφυγμό αλλά είναι ένας πολιτικός φορέας ολοζώντανος που μπορεί να κινητοποιήσει κόσμο . Περιμένουμε υψηλή συμμετοχή  την Κυριακή. Μένουν τρεις ημέρες για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ. Περιμέναμε πως θα έρθει η στιγμή που θα γίνει το άλμα και θα καταστεί  πρωταγωνιστής. Αν τιμήσουμε την εντολή των πολιτών και βάλουμε στην άκρη άγονες αντιπαραθέσεις και διαφυλάξουμε την ενότητα που μας άφησε παρακαταθήκη η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά δεν θα μας σταματήσει τίποτε».

Για την άκομψη δήλωση του κ. Καρνάβα είπε:

«Με την ιδιότητα του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και ως στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής παρακολούθησα  την ομιλία του κ. Λοβέρδου στη Ρόδο. Επίσης έδωσα το παρόν στις ομιλίες της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά στο νησί μας.Αν θέλει κάποιος να μην έρθει ,μπορεί απλά να πει ότι θα προσπαθήσει να έρθει. Ο καθένας θα κάνει ότι του επιβάλει η συνείδηση του».

 439 total views,  2 views today