Στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, υπάρχει κανονική ροή των εμβολιασμών κι ελάχιστες ακυρώσεις, όπως δήλωσε στον sky ο Διευθυντής του Θανάσης Θανασιάς, ωστόσο επισήμανε ότι το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχει φθάσει στα όρια του, αφού εργάζεται εδώ και καιρό με πολύωρες βάρδιες και χωρίς ρεπό.

Μάλιστα εξέφρασε την ανησυχία του λόγω του αυξημένου πλέον ωραρίου και των επιπλέον ημερών που έχουν προστεθεί (π.χ. ακόμη και τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο ή τη Λαμπρή Δευτέρα), αφού το προσωπικό έχει εξαντληθεί, τονίζοντας ότι είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση ενίσχυση του. Χθες στα 60 προγραμματισμένα ραντεβού έγιναν 53 εμβολιασμοί, αφού 7 άτομα δεν παρουσιάσθηκαν. Όλα τα εμβόλια γίνονται στο Κ.Υ. με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Επιπλέον ο κ. Θανασιάς τόνισε τα εξής: “Είναι άμεση κι επιτακτική ανάγκη η αύξηση του προσωπικού. Κάθε ημέρα πρέπει να είναι 3 άτομα ανελλιπώς, αντί για 6 όπως θα έπρεπε για να καλύπτουμε και όλα τα άλλα περιστατικά. Έχουμε τη διάθεση να εξυπηρετήσουμε όλο τον κόσμο, αλλά θέλουμε κι εδώ κόσμο να βοηθήσει…”

 585 total views,  4 views today