Στην επίθεση που έγινε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε βάρος όσων ασκούν κριτική για την αυθαίρετη κατασκευή στη Γλύστρα, αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky σήμερα ο περιφερειακός σύμβουλος μέλος της παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου κ. Νίκος Κανταρζής.

«Είναι μια κατάπτυστη δημοσιογραφία αυτό που γίνεται στη  Ρόδο.  Αν κάποιο πολιτικό πρόσωπο έχει την ευθύνη για αυτή  την αήθη και βρώμικη επίθεση πρέπει να παραιτηθεί. Εμείς ζητήσαμε τη διαλεύκανση της υπόθεσης.  Θα ζητήσουμε εισαγγελική παρέμβαση για να αποκαλυφθεί ποιος φέρει την ευθύνη για όλο αυτό», δήλωσε ο κ. Κανταρζής .

Ο περιφερειακός σύμβουλος τόνισε πως είναι σωστή η πρόταση που  κατέθεσε χθες μέσω του Sky o περιφερειακός σύμβουλος κ. Νίκος Γερονικόλας να διεξαχθούν ημερίδες για την ενημέρωση του κοινού για  τις επιθέσεις στο διαδίκτυο.

«Η κατρακύλα σας εκεί στη Ρόδο δεν έχει φρένο και λυπάμαι.Βλέπουμε τον πρωθυπουργό να πηγαίνει στα νησιά και να προβαίνει σε σημαντικές ανακοινώσεις γία όσα προγραμματίζονται και από την άλλη να υπάρχει αυτή η μιζέρια και η λάσπη», τόνισε ο κ. Κανταρζής.

Αναφέρθηκε ο κ. Κανταρζής και στο κολάζ των φωτογραφιών που δημοσιεύθηκε χθες με την λεζάντα τα παιδία παίζει επικινδύνως και τόνισε:

«Τι εννοεί το χθεσινό κολάζ των φωτογραφιών με τη τα παιδία παίζει επικινδύνως;  Επικίνδυνα για τον εαυτό μας ή για κάποιους άλλους; Από ποιόν κινδυνεύουμε;Αυτά ο Εισαγγελέας τα βλέπει; Πρέπει να κινηθούμε νομικά . Έτσι όπως πάμε δεν θα βρίσκουμε ανθρώπους νέους να ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση . Εκτός αν κάποιοι θέλουν να είναι εσαεί περιφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι γιατί  νομίζουν πως μόνο οι ίδιοι σώζουν και ανεβάζουν την περιοχή».

« Στην περίπτωση που η περιφερειακή αρχή γνωρίζει  ότι κινδυνεύουν όσοι άσκησαν κριτική για τη Γλύστρα από κάποιους ανθρώπους τότε και εκείνη πρέπει να ενημερώσει τον Εισαγγελέα», είπε παρεμβαίνοντας ο κ. Σάββας Πεταλάς.

 

 397 total views,  2 views today