Καρίκης: Η χωρική αντιδημαρχία Ρόδου είχε δοθεί στον Τ. Σπανό

570

Τις επιλογές του Δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη υπερασπίστηκε σήμερα μιλώντας στον Sky ο αντιδήμαρχος κ. Στράτος Καρίκης. Ειδικά για τον κ. Σπανό τόνισε πως αντικαταστάθηκε από τα Αφάντου για να πέσουν οι τόνοι και να ηρεμήσουν τα πνεύματα στην συγκεκριμένη περιοχή.

«Στη διετία έπρεπε να υπάρξουν αλλαγές αρκετά σοβαρές που έγιναν. Υπήρξαν τομείς που είχαν αλλάξει πρόσφατα τα πρόσωπα όπως στα Οικονομικά και τις Τεχνικές υπηρεσίες.  Στους υπόλοιπους τομείς έγιναν αρκετές αλλαγές που σηματοδοτούν κάποια πράγματα», τόνισε ο κ. Στράτος Καρίκης.

Σε ερώτηση σχετικά με τις αλλαγές που έγιναν στην δημοτική ενότητα Αφάντου ο κ. Καρίκης  δήλωσε:

«Υπήρχε ένα θέμα που δεν ξεκινούσε από την αποτελεσματικότητα του Τάσου Σπανού. Ο κ. Σπανός δούλεψε πολύ και  είναι αποτελεσματικός όπου και να πάει. Έκρινε ο δήμαρχος ότι έπρεπε να γίνει αλλαγή για να πέσουν οι τόνοι στα Αφάντου. Ο κατάλληλος άνθρωπος για τα Αφάντου κρίθηκε ο κ. Μανέττας που θα κατεβάσει τους τόνους καθώς  θα έχει συνεργασία με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας»

Ο κ. Καρίκης αποκάλυψε πως είχε ληφθεί απόφαση να τοποθετηθεί στη θέση χωρικού αντιδημάρχου Ρόδου ο κ Σπανός .

«Ο  κ . Σπανός  θα ερχόταν ως χωρικός για την περιοχή της Ρόδου και δεν το δέχθηκε γιατί  ήθελε να μείνει στα Αφάντου.  Θα είναι πάλι στο δημοτικό σχήμα ο κ. Σπανός. Είναι κοντά στην παράταξη και δεν βλέπω πως υπάρχει κάποιο θέμα», είπε ο κ. Καρίκης

Ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στις απόψεις που εξέφρασε ο κ. Καραταπάνης που όπως τόνισε είναι ότι αξιόλογο υπάρχει στην παράταξη της πλειοψηφίας.

«Το επόμενο διάστημα θα γίνει αντιδήμαρχος ο κ. Καραταπάνης  γιατί το δικαιούται. Και σε μένα εξέφρασε την άποψη ότι θα είναι ήθελε να γίνει αντιδήμαρχος. Οι τομείς που πήρε είναι αυτοί που τον ενδιαφέρουν δηλαδή η Νότια Ρόδος και η υγεία. Ο κ. Καραταπάνης ξέρει να αγωνίζεται», είπε ο κ. Καρίκης.