Καραταπάνης:Δεν υπάρχει διάλογος στην παράταξη της πλειοψηφίας του Δήμου Ρόδου

365

«Από την παράταξη της πλειοψηφίας έχει εκλείψει ο διάλογος.  Είναι δυνατό να γίνεται ανασχηματισμός και να μην υπάρχει στοιχειωδώς μια επικοινωνία της δημοτικής αρχής με τα μέλη της παρατάξεως. Είδαμε την κατανομή των θέσεων σε τρεις φάσεις και το γεγονός ότι κάποιοι γνώριζαν τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής και άλλοι όχι ;»

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων στον Sky σήμερα ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αρμόδιος για τη Νότια Ρόδο και τον Τομέα Υγείας κ Σάββας Καραταπάνης εκφράζοντας τη μεγάλη δυσαράσκεια του για το γεγονός για την έλλειψη ουσιαστικού διαλόγου εντός της παρατάξεως της πλειοψηφίας στο Δήμο.

«Δεν με ενδιαφέρουν οι θέσεις. Το ζήτημα είναι ο διαχωρισμός των δημοτικών συμβούλων. Όλοι έχουν την προσωπικότητα τους . Δεν θα πρέπει να διαχωρίζονται . Ο τρόπος που έγιναν οι ανακοινώσεις δηλαδή διαδοχικά του ορισμού των αντιδημάρχων και εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων  ξένισε εμένα και άλλους ανθρώπους. Δεν μπορεί κάποιοι να γνωρίζουν τι θα γίνει και άλλοι να μην συνομιλούν καν με το δήμαρχο. ΄Ολοι είμαστε καταξιωμένοι στην κοινωνία  και πρέπει να έχουμε ενημέρωση. Ακόμη και στις Ένοπλες Δυνάμεις γίνεται ενημέρωση και συζήτηση με το πολιτικό προσωπικό», είπε ο κ. Καραταπάνης.

«Είναι προνόμιο του Δημάρχου να αποφασίζει για τις θέσεις. Κρίνεται και εκείνος όπως και εμείς. Πρέπει να γίνεται διαβούλευση. Διάλογος με τα μέλη της παράταξης. Είμαστε πολιτικά πρόσωπα δημοτικοί σύμβουλοι με απήχηση στην κοινωνία. Δεν μπορεί να μην γίνεται διάλογος εντός της παρατάξεως. Δεν έγινε συνεδρίαση για το θέμα του ανασχηματισμού», τόνισε.

«Δεν περιμένω καταξίωση από τη θέση που θα μου δώσει ο Δήμαρχος. Πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός. Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν την αξία του. Η λογική του εγώ είμαι πάνω από όλους δεν είναι σωστή. Δεν μπορεί να υπάρχουν διαχωρισμοί. Δυστυχώς δυο χρόνια έχω νιώσει αυτό το διαχωρισμό», είπε.

Σε ερώτηση  αν θα αποχωρήσει από την παράταξη τόνισε  πως παρόλα αυτά θα παραμείνει στην παράταξη γιατί ο κόσμος τον ψήφισε για να  πολιτευθεί για 4 χρόνια.

Θεωρώ χρέος μου να υπηρετήσω τους πολίτες που με εξέλεξαν και με αγκάλιασαν. Οι ενστάσεις μου εντός της παρατάξεως  δεν τους αφορούν.Στο τέλος της τετραετίας θα κριθούμε όλοι μας»