«Στην πράξη διασφαλίζεται η ενότητα,. Η συμμετοχή του κόσμου σε μια δύσκολη εποχή βρίσκεται σε μια αναγεννητική πορεία .Αυτό επιθυμούμε όλοι και πρέπει  να δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται  προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να φθάσει σε υψηλά ποσοστά», δήλωσε στον Sky το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής κ. Βασίλης Καρνάβας.

Σε ερώτηση αν θα παραστεί  στην ομιλία του κ. Ανδρουλάκη σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου ο κ. Καρνάβας  επί λέξει είπε τα εξής:

«Δεν νομίζω. Έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω σε ότι αφορά την εκλογική διαδικασία»

Κληθής να διορθώσει τη βαριά έκφραση που χρησιμοποίησε ο κ. Καρνάβας είπε:

«Τα σημαντικότερα πράγματα έχουν να κάνουν με τον αγώνα που δίνουμε όλοι για ένα δημοκρατικό κόμμα. Το να δαπανήσω δύο εως τέσσερις ώρες για να ακούσω τον σύντροφο μου κ. Ανδρουλάκη δεν συνεισφέρουν στην προσπάθεια που εγώ κάνω για την υποψηφιότητα του Γ. Παπανδρέου. Αυτά που θα πει δεν αναιρούν αυτά που έχω ακούσει να λέει στο  ντιμπέητ»

Αναφορά έκανε και στο γεγονός ότι ο κ. Ανδρουλάκης δεν έχει βουλευτική ιδιότητα.

«Η διαφορετικότητα είναι το υγιέστερο κομμάτι στη Δημοκρατία. Το  ΠΑΣΟΚ έχει δώσει δείγματα γραφής.   Με δύναμη θα υπερασπιστούμε  το κόμμα την επόμενη ημέρα. Ο κόσμος θα ψηφίσει και θα επιλέξει αυτόν που θέλει », τόνισε.

Τόνισε πως είχε συνεργασία με τον κ. Ανδρουλάκη στη διάρκεια της πανδημίας.

«Συνεργαστήκαμε στενά στη διάρκεια της κρίσης με τον κορονοιό . Δεν  έχω πρόβλημα με τον κ. Ανδρουλάκη», τόνισε.

 

 714 total views,  4 views today