Ανανέωση:

Ο ευτελισμός της Ρόδου με όλη τη σημασία των λέξεων, των εννοιών αλλά και της ευθύνης των γραφομένων είναι αποτυπωμένος στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε αλλά και με τις εικόνες που ο καθένας μπορεί να έχει κάνοντας μια βόλτα από το δεύτερο συντριβάνι στην Μεσαιωνική Πόλη!

Το Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, αυτό το μνημείο που είναι ζωντανό χάρις σε αγώνες και θυσίες γενεών Ροδιτών, έχει πέσει κυριολεκτικά σε κακά χέρια και μετατράπηκε σε Οίκο του Σολομώντα, κακής ποιότητας, βρώμικης απεικόνισης, απίστευτα κακής αντίληψης και άθλιας εκμετάλλευσης!

Αυτή η Ρόδος δεν είναι η Ρόδος που λάμπει, δεν είναι η Ρόδος που μας παρέδωσαν οι προηγούμενοι και δεν θα είμαστε περήφανοι για να την παραδώσουμε στα παιδιά μας.

Οι λαλίστατοι πολιτικάντηδες πού στ’ αλήθεια βρίσκονται; Δεν βλέπουν την κατάντια; Δεν έχουν δει την μιζέρια και την κατάπτωση;

Η Μεσαιωνική πόλη έχει γίνει γύφτικο παζάρι: Ακόμη και αυτό το γύφτικο παζάρι είναι ανώτερο αυτών των περιστάσεων και της εικόνας που παρουσιάζεται!…

Δείτε και διαμαρτυρηθείτε μαζί μας: Η αθλιότητα θα πρέπει να τελειώσει άμεσα. Εστω κι αν πρόλαβαν την φετεινή σεζόν, από την επομένη ο δήμος να απαγορεύσει όλα αυτά που γίνονται στα πεζοδρόμια της παλιάς πόλης.

Με μέτρα και με ουσία…

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕΙΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΟΝΗ ΜΑΡΤΙΝΗ

 

 216 total views,  2 views today