Ανανέωση:

Δρακόντεια ήταν τα μέτρα ασφαλείας στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο της Κω, εκεί όπου ξεκίνησε η δίκη για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης με ειδικές ανάγκες, την 1η Δεκεμβρίου 2018, τρεις ημέρες μετά την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Η δίκη ξεκίνησε μεν αλλά διεκόπη γιατί δεν άντεξε η 19χρονη με ειδικές ανάγκες. Θα συνεχιστεί και πάλι την Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω.
Κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι ο 20χρονος Αλβανός (που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη) και ένας 23χρονος Ρομά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, η νεαρή κοπέλα όταν είδε να μπαίνει στο δικαστήριο ο 20χρονο Αλβανός φερόμενος ως δράστης, άρχισε να τρέμει. Τον 23χρονο Ρομά δεν τον είδε γιατί τον έβαλαν από άλλη είσοδο.

«Δεν έχω ξεχάσει εκείνη τη βραδιά, δεν μπορώ να ξεχάσω τι έγινε, πέρασα πολύ άσχημα στα χέρια τους» είπε η νεαρή κοπέλα που έχει 67% αναπηρία.
Από την πλευρά του ο Αλβανός κατηγορούμενος δήλωσε αθώος για την υπόθεση.
Στο ακροατήριο από την πλευρά του Αλβανού δεν υπήρχε ούτε ένας άνθρωπος.

Οι γονείς του όλο το προηγούμενο διάστημα βρίσκονταν στην Αλβανία, αλλά τον τελευταίο καιρό έχουν επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα. Του συμπαραστέκονται, απλά σήμερα δεν κατάφεραν να βρεθούν στα δικαστήρια της Κω. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα του φέρεται να είναι βαριά άρρωστη και το τελευταίο δίμηνο να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία.

Πηγή:Star.gr

 162 total views,  2 views today