Προβλήματα προκλήθηκαν τελικά από την κακοκαιρία στο οδικό δίκτυο της  Ρόδου. Συγκεκριμένα εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης που έπεσε σήμερα το πρωί σημειώθηκαν κατολισθήσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο .

Για να αποφευχθούν τα ατυχήματα όπως δήλωσε στο skyrodos.groαντιδήμαρχος κ. Αγαπητός Πάλλας αποφασίστηκε να κλείσει ο δρόμος από την είσοδο στα Αφάντου μέχρι το Γκολφ  ( Τμήμα της επαρχιακής οδού Κολύμπια – Αρχίπολη) και η παλαιά εθνική οδός Αρχάγγελος – Μαλώνα.

«Αποφασίσαμε να κλείσουμε τμήματα στην επαρχιακή οδό για να μην προκληθούν προβλήματα και το κυριότερο ατυχήματα. Τα τμήματα των οδών που έχουμε ανακοινώσει θα μείνουν κλειστά και αύριο θα προβούμε στον καθαρισμό τους από τα φερτά υλικά», δήλωσε ο κ. Αγαπητός Πάλλας.

Επί ποδός και τα συνεργεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου όπως δήλωσε ο κ. Χ Ευστρατίου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Κεραυνός σε υποσταθμό της ΔΕΗ στο Γεννάδι

Από κεραυνό που έπεσε σε υποσταθμό της ΔΕΗ που λειτουργεί στην περιοχή του Γενναδίου οφείλονταν τα προβλήματα που υπήρξαν στην ηλεκτροδότηση οικιών και επιχειρήσεων σε δημοτικά διαμερίσματα της Ρόδου πλην της πόλεως. Σε κάποιες περιοχές, όπου λειτουργούν εμπορικές επιχειρήσεις  και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, παρατηρήθηκαν και αυξομειώσεις στην τάση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Άμεση ήταν η αντίδραση του αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Φλεβάρη που επικοινώνησε με τη διοίκηση του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδου.

“Επικοινώνησα με τη διεύθυνση  του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ που λειτουργεί στη Νότια Ρόδο. Με ενημέρωσαν ότι τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση οφείλονταν σε κεραυνό που έπεσε σε υποσταθμό που βρίσκεται στην περιοχή του Γενναδίου”, δήλωσε στο skyrodos.gr o κ. Γιάννης Φλεβάρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMH:   Στο κόκκινο οι ΜΕΘ στην Αθήνα λόγω των κρουσμάτων

Τα συνεργεία της ΔΕΗ προχώρησαν στις απαραίτητες εργασίες και έτσι τα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν σχετικά γρήγορα.

 To αεροδρόμιο

Με εξαίρεση το θέμα  που αντιμετώπισε πιλότος μιας πτήσης που αναγκάστηκε να κάνει δύο γυρους πάνω από τη Ρόδο πριν να προσγειώσει το αεροσκάφος  δεν δημιουργήθηκαν άλλα  προβλήματα.

Όπως τονίστηκε στο skyrodos.gr όλα τα δρομολόγια πραγματοποιήθηκαν κανονικά και χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις.

«Βοήθησε το γεγονός ότι δεν έπνεαν ισχυροί άνεμοι» τονίστηκε χαρακτηριστικά.

 166 total views,  2 views today