«Τα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις δείχνουν την τάση του κόσμου που θέλει μια αλλαγή και την επιστροφή του Κινήματος Αλλαγής για να παίξει ένα διαφορετικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις. Μας ενδιαφέρει αυτό να αποτυπώνεται και κοινωνικά», δήλωσε σήμερα στον Sky ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής κ. Μιχάλης Κατρίνης.

«Τώρα είναι η ώρα της σκληρής δουλειάς για  να μην διαψεύσουμε τις προσδοκίες και τις ελπίδες του κόσμου. Πρέπει να πείσουμε όλους να στηρίξουν τις πρωτοβουλίες του κόμματος», είπε και πρόσθεσε πως τα κόμματα υπάρχουν για να λύνουν τα προβλήματα των πολιτών.

«Αυτός  είναι ο δικός μας στόχος να δώσουμε βιώσιμες  και μακροπρόθεσμες λύσεις στα προβλήματα των πολιτών», τόνισε ο κ. Κατρίνης.

Σε ερώτηση σχετικά με την ανασυγκρότηση των οργανώσεων   του Κινήματος  Αλλαγής ο κ. Κατρίνης είπε:

«Ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης που ηγείται του Κινήματος Αλλαγής ξέρει πολύ καλά τι χρειάζεται . Το μεγάλο στοίχημα είναι οι 270.00 που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές να μετάσχουν στις διαδικασίες. Ξέρουμε πως η περίοδος είναι διαφορετική αλλά θέλουμε τους πολίτες πρωταγωνιστές στις διαδικασίες».

«Θέλουμε πιο ισχυρή τη σχέση της παράταξης με τους πολίτες και να εισέλθουν  και νέα πρόσωπα που δεν συμμετείχαν στα δρώμενα,. Όλα αυτά θα προχωρήσουν μετά τις γιορτές. Οι προσδοκίες των πολιτών είναι μεγάλες που απογοητεύονται από την κυβέρνηση και  δεν βλέπουν ισχυρή αντιπολίτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το κενό έρχεται να το καλύψει το Κίνημα Αλλαγής που θα παρεμβαίνει αποφασιστικά», τόνισε

 271 total views,  2 views today