«Αυτό που έχει σημασία είναι να έχουμε μαζική παρουσία των πολιτών στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής. Των πολιτών που ήρθαν  και έδωσαν ηχηρό μήνυμα και προς την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δυνατό. Είναι οι άνθρωποι που θέλουν το κόμμα  δυνατό και πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Αυτοί που έδωσαν  ηχηρό μήνυμα για την επόμενη ημέρα στην παράταξη»

Αυτό δήλωσε στον Sky  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής κ. Μιχάλης Κατρίνης.

Σε ερώτηση σχετικά με τις εκλογικές διαδικασίες και τις εντάσεις που μπορεί να προκαλούνται  ο κ. Κατρίνης δήλωσε:

«Εντάσεις υπάρχουν αλλά το γεγονός  ότι 270.000 ήρθαν να ψηφίσουν σημαίνει πως το ΠΑΣΟΚ έχει πολύ ισχυρά ερείσματα στην ελληνική κοινωνία στους ανθρώπους που το πιστεύουν και το αγαπούν. ΄Ολες οι προϋποθέσεις είναι υπέρ του Κινήματος
Αλλαγής. Την πίστη των ανθρώπων είμαστε υποχρεωμένοι να μετατρέψουμε σε συγκεκριμένη δυναμική την επόμενη ημέρα. Είμαι βέβαιος  ότι θα το καταφέρουμε γιατί όλοι συναισθανόμαστε το μέγεθος της ευθύνης»

΄Οσο για την ενότητα στο χώρο στη περίπτωση που δεν εκλεγεί ο κ. Παπανδρέου ο κ. Κατρίνης είπε:

«Είναι σε εξέλιξη μια ανοικτή διαδικασία. Οι πολίτες θα αποφασίσουν ποιος θα τους εκπροσωπεί στο Κίνημα Αλλαγής. Τα υπόλοιπα ζητήματα μας απασχόλησαν και στο παρελθόν καθώς είχαν γραφεί πολλά. Κατέληξαν σε μια ομόφωνη απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Στο ΠΑΣΟΚ έχουμε ισχυρό το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και επίσης  ισχυρή την αίσθηση της ευθύνης πάνω στη λαϊκή εντολή. Θα προχωρήσουμε συλλογικά και συντεταγμένα. Στις εκλογές πάντα κάποιος κερδίζει και πάντα κάποιος χάνει. Πέραν αυτού προχωρούμε ενωμένοι . Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να είναι ισχυρή δύναμη στη χώρα. Το σημαντικό είναι πως ανακάμπτει και έχει ισχυρή πορεία».

 238 total views,  2 views today