Θα μπορούσε να είχε τελειώσει από το 30′ με ένα ευρύ και πολύ μεγαλύτερο από το τελικό σκορ ο αγώνας της Ρόδου με τον Αρη!

Στην καυτή έδρα όμως του Αρχαγγέλου ο διαιτητής ήθελε τον αγώνα στα ίσια και οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου είχαν την ατυχία να μην βάλουν γρήγορα τουλάχιστον άλλα δυό γκολ.

Η αστοχία τους, έφερε τον Αρχάγγελο να ισορροπεί προς τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και να μειώνει σε 2-1. Τελικά με δυό αλλαγές, η Ρόδος πήρε νεα πνοή και με κορυφαίους τον Κρητικό και τον Μπίσα, κατάφερε να δώσει μια ευρεία νίκη φτιάχνοντας “ταρίφα”!

Θα πρέπει να σημειωθεί πως παρά τις κραυγές πριν από τον αγώνα, αυτός διεξήχθη σε κόσμια επίπεδα, η φιλοξενία της διοίκησης του Αρη προς τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους παράγοντες της Ρόδου ήταν άψογη, εκτός από την παρασπονδία σε δυό τρεις φάσεις του Δανά, που κρατούσε …πολεμική στάση, για γνωστούς φυσικά λόγους!

Η Ρόδος σε γενικές γραμμές ήταν καλή στα πρώτα 40 λεπτά. Καλός ο Αρης στα πρώτα είκοσι λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, έδειξε πως η παράδοση στην έδρα του δεν είναι τυχαία: Είναι δυνατός και η έδρα καυτή…

Τα γκολ της Ρόδου έβαλαν ο Τσουλάκος (27′), ο Γεωργίου(32′), αυτογκόλ των Αρχαγγελιτών (74″) και το τέταρτο ο Μπίσας (90′) μετά από εκπληκτική assist του Μιχάλη Μόσχου. Το γκολ του Αρη σημείωσε ο Κοντόγιαννος στο 56′.

Κορυφαίος παίκτης του αγώνα ο Βασίλης Κρητικός. Καλοί οι Μπίσας και Αλιμερκάϊ. Από τον Αρη διακρίθηκαν οι Πομπου και Κοντόγιαννος

Για την φιλοξενία του Αρη στην αποστολή της ομάδας της Ρόδου, ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας:

Ο πρόεδρος, τα μέλη της διοίκησης και οι φίλοι της Ρόδου που παρακολούθησαν τον αγώνα της ομάδας με τον Αρη στον Αρχάγγελο, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο και την διοίκηση της αντιπάλου ομάδας για την καθ΄όλα άψογη φιλοξενία.

Τα άλλα αποτελέσματα

ΑΕ Κω – ΑΕ Κατταβιάς 0-1

Ποσειδώνας Καρπάθου – Διαγόρας Βατίου 2-1

Απόλλων Καλυθιών – Ηρακλής Μαριτσών 1-0

Ορφέας  – Κλεόβουλος 0-2

Κλεάνθης  – ΑΕΡΑ  3-0

Άρης Αρχαγγέλου –  Ρόδος 1-4

Το παιχνίδι Διγενής Αντίμαχος αναβλήθηκε.

 304 total views,  2 views today