Ανανέωση:

Η μεγάλη ανατροπή σημειώθηκε στο Νότιο Αιγαίο και από την μια μεριά του ως την άλλη ένας άλλος αέρας πνέει, δημοκρατικός, μακριά από την αλαζονεία, τους …Ζωγράφους, τους …Ιωάννου, τα ψεύτικα και τα εκβιαστικά διλήμματα!

Ο Μανώλης Γλυνός κατάφερε να περάσει το μήνυμα της συμφιλίωσης και της συναίνεσης για μια Περιφέρεια των πολιτών και όχι του …Γραφείου Τύπου και των ημετέρων. Κατέδειξε τη διαφορά και υτή παίζεται τώρα υπέρ του σε όλα τα επίπεδα.

Σύμφωνα με την προαναγγελθείσα από τον sky δημοσκόπηση της εταιρείας OPINION POLL που δημοσιοποιεί στη σημερινή έκδοση της η ΡΟΔΙΑΚΗ, σε δείγμα 1701 νοικοκυριών, που ρωτήθηκαν από 11 ως 14 Μαΐου, με τηλεφωνικές συνεντεύξεις, ο κ. Χατζημάρκος παίρνει 32,9 % και ο Μανώλης Γλυνός 33,6 %.

Αναλυτικά:

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΥΝΟΣ : 33,6

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ : 32,9

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΝΙΑΔΑΚΗΣ 3,1

ΝΙΚΟΣ ΑΤΤΙΤΗΣ 3

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 2,3

ΛΕΥΚΟ- ΑΚΥΡΟ 1

ΑΠΟΧΗ 5,3

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ 17,2

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ 1,6

Σύμφωνα με την έρευνα την εκλογή θα κρίνουν οι αναποφάσιστοι που στις επόμενες 6 ημέρες θα πάρουν την απόφαση!

Σε αυτούς 35% είναι άνδρες και 65% γυναίκες. Σε ποσοστό 23,1 τοις εκατό οι αναποφάσιτσοι είναι ηλικίας 45 -54 ετών και η κομματική τους προτίμηση είναι: ΣΥΡΙΖΑ 31,1%, ΝΔ 20,2%, ΚΙΝΑΛ 3,9%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 2,3%, ΠΟΤΑΜΙ 5%, ΑΝΕΛ 2,3%, ΚΚΕ 1,4%.

Με βάση τα παραπάνω, φαίνεται πως το άνοιγμα υπέρ του Γλυνού θα αυξηθεί, ως εκ των στοιχείων, αφού στα ποσοστά αναποφάσιστων μεγάλο μερίδιο έχουν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και Νεοδημοκράτες, που, αφού δεν πήγαν με τις επιλογές από την αρχή, δύσκολα μπαίνουν σε …καλούπια!

 230 total views,  6 views today