Άλλος ένας Τοur operator της Ρωσίας όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο ανέστειλε τη δραστηριότητα του.

Πρόκειται για τον Τοur Operator Intravel Stoleshniki. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα μέσα Ιουνίου έως σήμερα έχουν ανακοινώσει την αναστολή των δραστηριοτήτων τους ή την αναστολή των προγραμμάτων ναύλωσης άλλοι 6 Τουr Operators στη Ρωσία και συγκεκριμένα οι Polar Tours, Matryoshka Tour, Premium Travel, Natalie Tours, Aurora BG, DSBW Tours.

Αυτή την στιγμή βρίσκονται σε διακοπές οι οποίες έχουν κλειστεί από τον Τ.Ο. που ανέστειλε τις δραστηριότητες 730 τουρίστες και συγκεκριμένα στην Ελλάδα στην Τουρκία, στη Βουλγαρία, στο Βιετνάμ, στην Ισπανία, στην Κύπρο, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην Τυνησία στο Μαυροβούνιο αλλά και στη Ρωσία.

Όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι του Intravel Stoleshniki οι οικονομικές εγγυήσεις που υπάρχουν πρέπει να είναι αρκετές για να αποζημιώσουν όλους τους πληγέντες τουρίστες. Οι κλυδωνισμοί που δέχεται το τελευταίο διάστημα η ρωσική τουριστική αγορά όπως είναι εύλογο προκαλεί ανησυχία στους Έλληνες τουριστικούς επιχειρηματίες που δέχονται επισκέπτες από την Ρωσία. Οι αφίξεις των Ρώσων τουριστών φέτος στην Ελλάδα ξεκίνησαν με αρνητικό πρόσημο. Επίσης, το πρόσφατο διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας προκαλεί πρόσθετο προβληματισμό στην ελληνική τουριστική αγορά για πιθανές επιπτώσεις στις αφίξεις των Ρώσων τουριστών.

 220 total views,  2 views today