Κλειστός θα παραμείνει αύριο ο Δήμος Ρόδου, προκειμένου να γίνει απολύμανση, μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού που βρέθηκε.

Σε καραντίνα δύο εβδομάδων τέθηκαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών Τηλέμαχος Καμπούρης που διαγνώσθηκε θετικός και προληπτικά τα στελέχη της οικονομικής υπηρεσίας, λόγω των κοντινών επαφών.

Ο ίδιος σε δήλωσή του αναφέρει:

Με πιστή και σχολαστική τήρηση του προβλεπόμενου πρωτοκόλλου αντιμετώπισης κρούσματος στον εργασιακό χώρο, και με πληροφόρηση όλων των στενών αλλά και πρόσκαιρων επαφών μαζί μου, αντιμετωπίσαμε άμεσα το γεγονός της θετικής διάγνωσης μου με COVID-19.

Οι στενοί συνεργάτες υπεβλήθησαν σε μοριακό τεστ καθώς και οι προσωπικές μου επαφές εκτός εργασίας, χωρίς να προκύπτει καμία μετάδοση, χαρη στην διαρκή απολύμανση των χωρών εργασιας μας καθημερινά και του καλου αερισμού τους.

Τα διαγνωστικά τεστ θα επαναληφθούν πάλι σε λίγες μέρες, ενώ οι άμεσοι συνεργάτες παραμένουν σε κατ´οικον απομόνωση προληπτικά. Όλοι θα εργαζόμαστε εξ´αποστασεως για να μη διαταραχθεί η λειτουργία του φορέα μας. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Χρειαζεται διαρκής επαγρύπνηση απέναντι σε αυτόν τον απρόβλεπτο αόρατο εχθρό.

 1,759 total views,  2 views today