Ανανέωση:

Τμήμα 75 μέτρων περίπου της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην βόρεια είσοδο Αφάντου (οδός Πανορμίτη Ράμου) 500 μέτρα περίπου μετά την διασταύρωση της με την Εθνική Οδό Ρόδου-Λίνδου (έχοντας κατεύθυνση προς τον οικισμό Αφάντου) θα κλείσει έως την διασταύρωση της με την οδό που οδηγεί στο γήπεδο Αφάντου, γιατί θα εκτελεστούν εργασίες τοποθέτησης αγωγού ομβρίων στα πλαίσια κατασκευής του έργου: «Ασφαλτόστρωση εισόδου Αφάντου». Το τμήμα αυτό της δεξιάς λωρίδας θα παραμείνει κλειστό καθ’ όλο το 24ωρο και η ρύθμιση της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί με προσωρινά μέτρα.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 9 π.μ. και εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν για χρονικό διάστημα είκοσι (20) περίπου ημερών. Ενδέχεται να υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στο χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών, εξαιτίας απρόβλεπτων παραγόντων κατά την διάρκεια εκτέλεσης του έργου (π.χ. καιρικές συνθήκες, ύπαρξη δικτύου ύδρευσης). Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους. Οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και σε τυχόν υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

 22 total views,  4 views today