Όχι ένα όπως παραδέχθηκε στο skyrodos.gr o πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ρόδου κ. Βασίλης Μανέττας αλλά δύο κρούσματα εντοπίστηκαν στην υπηρεσία.

Ο ένας υπάλληλος υπηρετούσε στα τμήματα του ορόφου και ο άλλος στα τμήματα του ισογείου.

Έγινε η ενημέρωση του ΕΟΔΥ και οι δύο υπάλληλοι μπήκαν σε καραντίνα.

Μέχρι αυτό το σημείο η διαδικασία είναι η δέουσα, αφού έγινε και απολύμανση χθες μετά τις 17:00 από εξειδικευμένη εταιρεία στα γραφεία της επιχείρησης.

Ωστόσο η διοίκηση της επιχείρηση έκρινε πως δεν έπρεπε να ενημερώσει το κοινό, δηλαδή τους πολίτες, που είχαν συναλλαγές χθες με τη ΔΕΥΑΡ και ενδεχομένως να ήρθαν σε επαφή με τους δύο υπαλλήλους προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ.

Έτσι εκδόθηκε πριν λίγο ανακοίνωση με την οποία το κοινό ενημερώνεται πως τα γραφεία της ΔΕΥΑΡ θα είναι κλειστά εως τις 2 Αυγούστου λόγω αναβάθμισης των συστημάτων.

Με δύο κρούσματα το ένα στον πρώτο όροφο και το άλλο στο ισόγειο θα έπρεπε να  κλείσει όλη η υπηρεσία.

Σημειώνεται πως με δυσκολία ενημερώθηκαν για το θέμα ακόμη και μέλη των παρατάξεων της μειοψηφίας που μετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ.

«Ναι είχαμε ένα κρούσματα κορονοϊού. Ο εργαζόμενος μπήκε σε καραντίνα. Κάνουμε όμως και αναβάθμιση των συστημάτων μας», δήλωσε στο skyrodos.gr o πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Βασίλης Μανέττας.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε :

Αναβάθμιση συστημάτων

Η ΔΕΥΑΡ ενημερώνει ότι,  λόγω αναβάθμισης των συστημάτων της, δεν θα υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης του κοινού στα γραφεία της,

μέχρι και τη Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021.

Τα ταμεία της επιχείρησης θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

Για επείγουσες υποθέσεις οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο 22410 45300.

Από την Διεύθυνση

 2,168 total views,  4 views today