Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018.

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω της διεξαγωγής των εκλογών των αιρετών εκπροσώπων στα Ανώτατα Υπηρεσιακά Συμβούλια και το ΠΥΣΔΕ.

Δικαίωμα του εκλέγειν στις εκλογές, έχουν τα τακτικά μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού που ανήκουν οργανικά σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και σε Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης της χώρας, καθώς και οι προσωρινοί αναπληρωτές που είναι εγγεγραμμένοι στον πίνακα των εκλογέων.

Δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα τακτικά μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού.

Η ομάδα των 29 που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Εκπαιδευτικής Συνεργασίας στο Ανώτερο Υπηρεσιακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου και των 27 που απαρτίζουν την ομάδα των υποψηφίων για το ΠΥΣΔΕ Δωδεκανήσου με ανακοίνωση τους αναφέρονται στο έργο που επιτέλεσαν οι εκπρόσωποι τους κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην ΕΛΜΕ, αλλά και στα υπηρεσιακά συμβούλια.

«Οτιδήποτε έπεφτε στην αντίληψή μας ή μας το πληροφορούσατε εσείς για οποιαδήποτε αδικία, αστοχία, λάθος, επιδιώξαμε με όλες μας τις δυνάμεις να επικρατήσει η ορθότητα η αντικειμενικότητα η διαφάνεια και η δικαιοσύνη. Πράξαμε ότι ήταν δυνατόν ώστε να ικανοποιηθούν αιτήματά συναδέλφων που είχαν πραγματικά προβλήματα. Έγινε εκπροσώπηση από εμάς όλων των συναδέρφων ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης και χωρίς καμιά συντεχνιακή λογική. Υποστηρίξαμε τον εκπαιδευτικό που υπηρετεί στα Δωδεκάνησα και στο Νότιο Αιγαίο μακριά από ιδεοληπτικές εμμονές. Σταθήκαμε εμπόδιο σε αντιδραστικές αντιεκπαιδευτικές πολιτικές ανεξάρτητα ποιος κυβερνούσε» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

 664 total views,  4 views today