Κολλιάδης: Όλα στο Δήμο θα κριθούν από το αποτέλεσμα

362

«Οι επιλογές έγιναν από το Δήμαρχο με τρόπο ώστε να  καλυφθούν οι ανάγκες που υπάρχουν. Αυτός κρίνει τι έχουμε κάνει  μέχρι τώρα. Εκείνος γνωρίζει τι είναι το καλύτερο.  Εμείς οφείλουμε να ακολουθήσουμε τις εντολές και ο καθένας να πάει στο πόστο του και να  κάνει την  καλύτερη δυνατή δουλειά»

Αυτό δήλωσε σήμερα στον Sky  ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Λινδίων και αρμόδιος για  κ. Αλέξανδρος Κολιάδης και τόνισε πως είναι άλλο πράγμα η πολιτική και άλλο η τοπική αυτοδιοίκηση.

«Είμαστε στην τοπική αυτοδιοίκηση  και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ο καθένας από τη θέση που τοποθετήθηκε. Ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος. Εκεί θα κριθούμε όλοι. Και ο δήμαρχος και όλοι μας», είπε ο κ Κολλιάδης.

Σε ερώτηση αν οι αντιδήμαρχοι μπορούν να αποδώσουν αυτό που θα ήθελε ο δήμαρχος στις θέσεις που τοποθετήθηκαν ο κ. Κολλιάδης τόνισε:

«Όπως αγωνίστηκα τα προηγούμενα δύο χρόνια το ίδιο θα κάνω και τώρα. Σε όποια θέση και να  πάω θα κάνω το καλύτερο δυνατό.Αν δεν  πίστευα ότι μπορώ να προσφέρω θα πήγαινα σπίτι μου».

Σε ότι αφορά τη δημοτική ενότητα Λινδίων είπε:

«Είμαι ο μόνος υποψήφιος από την περιοχή από την οποία εκλέγομαι. Γνωρίζω τους προέδρους των τοπικών ενοτήτων αλλά και τα  προβλήματα της περιοχής.Στηρίξαμε όλοι τον κ. Καραμαρίτη. Τώρα αναλαμβάνω την ευθύνη εγώ.  Θεωρώ πως θα αποδώσει  τώρα περισσότερο η δημοτική αρχή. Οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα»

 

Σε ερώτηση για τον τομέα του αθλητισμού τόνισε πως την ευθύνη  έχει ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού.

Σε ερώτηση σχετικά με τα έργα στον τομέα του αθλητισμού ο κ. Κολλιάδης είπε:

«Θέλω να πιστεύω ότι  επιτέλους  ότι σε 40 με 50 ημέρες θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο δημοτικό στάδιο».