Ανανέωση:

Χαρακτήρα απολογισμού αλλά και … κομματικής καθοδήγησης   είχε  η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε απόψε  στο ξενοδοχείο Mediterranean για την κοπή πίτας της ΝΟΔΕ.

Από τις ομιλίες  φάνηκε  ξεκάθαρα πρώτον  ότι οι εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ,  θα πραγματοποιηθούν τον προσεχή Μάιο και δεύτερον ότι ο κ. Παύλος Μπακίρης που οι πληροφορίες τον ήθελαν να έχει καθαιρεθεί με άνωθεν εντολή από τη θέση του παραμένει στη θέση του μέχρι τη διενέργεια των εκλογών.

Όλοι οι ομιλητές πάντως εξήραν το  έργο που έχει γίνει,  και είχε ως αποτέλεσμα στις κάλπες την εκλογή του περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου, του  δημάρχου κ. Αντώνη Καμπουράκη και τεσσάρων βουλευτών  στο νομό στις εθνικές εκλογές με την επικράτηση της ΝΔ.

Όλα δηλαδή, καλώς γενόμενα στη ΝΔ τοπικά, κατά τις απόψεις ομιλητών  . Επιθυμία των περισσοτέρων είτε ανήκουν στον εξώστη ή στις άλλες πτέρυγες του κόμματος να σταματήσει  η εσωκομματική… μουρμούρα  και να μην   ανοίξουν οι πόρτες στο λαϊκισμό δηλαδή εμμέσως στον ΣΥΡΙΖΑ  που διέλυσε,  όπως υποστηρίχθηκε τη χώρα.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο  κ. Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος όμως μίλησε περισσότερο ως γραμματέας του κόμματος περισσότερο και λιγότερο ως υφυπουργός Αθλητισμού Πολιτισμού.  Μάλιστα στο τέλος της ομιλίας του τόνισε πως αυτή την ιδιότητα δεν την χαρίζει σε κανένα.

«Η  Ελλάδα δεν ξεπέρασε τις δυσκολίες . Πάνω από όλα χρειάζεται ενότητα. Κατακτήσαμε πολλά . Τώρα εφησυχασμός ; Όχι βέβαια . Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα», είπε ο κ. Αυγενάκης  και προέτρεψε τα στελέχη να προστατέψουν την ενότητα της παρατάξεως.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Αυγενάκης αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ είπε ότι έχει χαρτογραφήσει όλα τα κομματικά στελέχη στα Δωδεκάνησα. Επίσης  υποστήριξε πως η κομματική οργάνωση της ΝΔ είναι σε κανονική λειτουργία. Έδωσε τα εύσημα στον περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημαρκο στ ον δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη  για την επιλογή του οποίου άκουσε τα μύρια όσα από τα κομματικά στελέχη στον υφυπουργό Μάνο Κόνσολα, στην Μίκα Ιατρίδη και στον κ. Γιάννη Παππά. Μίλησε για τα επιμελητηρία των οποίων οι πρόεδροι ανήκουν στη ΝΔ κάτι που δεν συνέβαινε παλαιότερα.

Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε και στην ημέρα που κλείδωσε η επιλογή του κ. Αντώνη Καμπουράκη για τη θέση του δημάρχου Ρόδου.

«Για κάποιους η εκλογή του κ. Καμπουράκη ήταν όνειρο που έπρεπε να γίνει πραγματικότητα. Σε όλη αυτή την προσπάθεια βοήθησε η δουλειά όλων των κομματικών στελεχών. Σήμερα καταφέραμε να  έχουμε  κυριαρχία πολιτική παντού.  Και στη βουλή  και στα επιμελητήρια και στην περιφέρεια και στο δήμο παντού. Καταφέραμε να αφουγκραστούμε τον κόσμο την αβεβαιότητα που είχαν δημιουργήσει οι  πολλά υποσχόμενοι προηγούμενοι κυβερνήτες  να τους πείσουμε να δουλέψουμε για το καλό της πατρίδας και όχι για την πάρτη μας.  Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα. Ως πρώην γραμματέας του κόμματος δεν μετανιώνω γιατί για τρίτη συνεχόμενη βραδιά δεν  κοιμήθηκα στο σπίτι μου.  Δεν μετανιώνω που περπάτησα όργωσα γάζωσα  όλη την Ελλάδα. Δεν  μετανιώνω  λεπτό που στο ενδιάμεσο του ταξιδιού μου και των περιοδειών πεταγόμουν στο Ηράκλειο στην εκλογική μου περιφέρεια όπου και εγώ ως βουλευτής τότε . Καταφέραμε το μεγάλο εκλογικό άθλο. Δεν μετάνιωσα ποτέ που κουράστηκα ξενύχτησα  γιατί έκανα χρήσιμο αυτό που έπρεπε για την πατρίδα μου για την οικογένεια μου για την παράταξη μου. Γιατί απλά έδωσα μια μάχη που πίστευα και συνεχίζω να την πιστεύω. Γιατί  έκανα φίλους μαζί με τους οποίους θα πέσουμε στη μάχη για την πατρίδα.  Αυτή είναι η διαφορά  μας με αυτούς τους αχαρακτήριστους  που μας κυβερνούσαν την προηγούμενη περίοδο», είπε ο κ. Αυγενάκης.

«Και σήμερα ως μέλος της κυβέρνησης δεν μετανιώνω . Μπορεί να δέχθηκα επίθεση λάσπη και πόλεμο. Κάπου,  κάπου και από δικούς μας και αμφισβήτηση τις προηγούμενες δεκαπέντε ημέρες. Αν νομίζετε πως η πολιτική είναι εύκολη περάστε. Η Πολιτική θέλει επιμονή τσαγανό, συνδυαστικές ενέργειες και αποτέλεσμα. Αν νομίζει κάποιος ότι είναι εύκολη η διαχείρηση ζητημάτων όπως αυτό του ποδοσφαίρου για ελάτε. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Είναι εύκολη η  κριτική από τον καναπέ αλλά δύσκολη η μάχη για το προσφυγικό και άλλα προβλήματα. Η πολιτική  είναι η τέχνη του εφικτού ή της επίλυσης ανέφικτων σεναρίων  στόχων υποθέσεων. Χαίρομαι που ως ενεργό στέλεχος της κυβέρνησης και της κοινωνίας συμμετέχω σε μια πανηγυρική βραδιά για να πω και εγώ  με τη δική μου σειρά ότι η βάση όλης αυτής της επιτυχίας είναι η αλλαγή .  Σήμερα κάνουμε τον απολογισμό  μας και προχωράμε μπροστά. Η δουλειά δεν τελείωσε.  Η Ελλάδα δεν ξεπέρασε τις δυσκολίες. Θα τις ξεπεράσει όμως αν κρατήσουμε την ενότητα που δουλέψαμε και καλλιεργήσαμε  όλη την προηγούμενη περίοδο . Οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στις οργανώσεις σε όλη την επικράτεια.  Σας ζητώ με ενότητα και αγάπη να υπηρετήσουμε την παράταξη μας και τις οργανώσεις μας. Να κατανοήσουμε πως αυτή είναι η βάση της πυραμίδας και πρέπει να την προστατεύουμε.  Κυρίως να τη ενδυναμώνουμε . Και να αναγνωρίζουμε το καλό και να λέμε μπράβο. Στον κριτική γίνεται χαμός. Στον καλό λόγο, υπάρχει μια δυσκολία.  Η πορεία της  ΝΔ είναι ταυτισμένη με τη χώρα μας. ¨Οποτε η ΝΔ πορεύτηκε ενωμένη μεγαλούργησε η χώρα μας.¨Οποτε κυριάρχησε η ένταση και η εσωστρέφεια  και η διχόνοια βούλιαζε η χώρα και άφηνε  χώρο να ξεφυτρώσει ο λαϊκισμός. Ο μεγάλος στόχος είναι να κυριαρχήσουμε ιδεολογικά. Στην κοινωνία μας να επικρατήσει η λογική  και η αξιοκρατία.  Η μάχη στην πολιτική θέλει κότσια και ψυχή . Για αυτό πολλοί ξεκινούν και ελάχιστοι καταλήγουν. Για αυτό και σας ζητώ και με την ιδιότητα του γραμματέα του κόμματος που δεν ξεχνώ και δεν χαρίζω σε κανένα να διατηρήσομε τη μαχητικότητα  και την ενέργεια  μας, Πρέπει να προστατέψουμε την ενότητα της παράταξης μας.  Πρέπει να δουλέψουμε ώστε να κυριαρχήσουμε ιδεολογικά και αποτινάξουμε κάθε ίχνος  λαϊκισμού που έχει κυριαρχήσει  και κυριαρχεί ακόμη.  Δεν είναι εύκολη η μάχη  να αλλάξεις νοοτροπία γενεών που δημιούργησαν εκείνοι που αρέσκονται στο παραμύθι και το ψέμα. Να μην αφήσουμε να κυριαρχήσει η εσωστρέφεια και να  κυριαρχήσουν οι  δυνάμεις του λαϊκισμού  που προσπαθούν να βρουν την περπατησιά τους και να αρθρώσουν λόγο», τόνισε ο κ. Αυγενάκης.

Στην πολιτική δεν υπάρχουν σωτήρες

Στην ομιλία του ο υφυπουργός Τουρισμού και βουλευτής της ΝΔ κ. Μάνος Κόνσολας  αναφέρθηκε στην πορεία της παράταξης αλλά  και στις εσωκομματικές εκλογές που έρχονται .Μίλησε και για τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ και τη συνεργασία που είχε μαζί του.  Εξήρε δε και την παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Πολιτισμού  και τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον για τα Δωδεκάνησα.  Μίλησε  και για την συνεργασία των δύο υπουργείων αλλά και για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

“Το διήμερο της παρουσίας του στη  Ρόδο αποφασίστηκε η αναβίωση των  Island games .   Για να γίνει η Δωδεκάνησος και η Ρόδος σημείο αναφοράς στην Ευρώπη. Σωτήρες στην πολιτική δεν υπάρχουν.  Σωτήρας  δεν είμαι ούτε εγώ. Με αυταπάρνηση υπηρετώ τον τόπο μου και προσπαθώ να μετουσιώσω τη δική σας φιλοδοξία και να είμαι αποτελεσματικός στο κοινοβούλιο», είπε ο κ.Κόνσολας που αναφέρθηκε στην καλή  συνεργασία που έχει  με τους άλλους βουλευτές.

«Είναι μια συγκυρία που μπορούμε να κάνουμε θαύματα στα Δωδεκάνησα. Δεν περισσεύει κανείς. Σύντομα έρχονται οι εσωκομματικές εκλογές. Η σκληρή δουλειά στελεχών είναι προϋπόθεση. Εύχομαι καλή δύναμη στον κ. Γιάννη Μηνατσή για να συντονίσει την προσπάθεια της ΝΔ το Μάιο και όλα τα νησιά να έχουν άξιους εκπροσώπους», τόνισε ο κ.Κόνσολας που εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού για τα Δωδεκάνησα.

Αγώνας για το καλό των πολιτών

Στη καλή συνεργασία μεταξύ των βουλευτών αλλά και με την αυτοδιοίκηση αναφέρθηκε η βουλευτής της ΝΔ κ. Μίκα Ιατρίδη.

«Η επιτυχία οφείλεται στα στελέχη που αγωνίζονται, Επτά μήνες μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ τίποτε δεν είναι ίδιο. Είναι η πρώτη φορά που κάτι έχει αλλάξει», είπε η κ. Ιατρίδη που αναφέρθηκε στις πολιτικές που έχουν δρομολογηθεί από την κυβέρνηση.

«Η οικονομία έχει αλλάξει  και η επιχειρηματικότητα στηρίζεται. Τα Δωδεκάνησα αποτελούν προτεραιότητα της κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός ήταν πάντα κοντά μας και το  έχει αποδείξει από την  πρώτη στιγμή. Το πρώτο νησί που επισκέφθηκε  μετά την εκλογή του ήταν η Κάρπαθος»,  είπε η βουλευτής της ΝΔ.

Επί ΣΥΡΙΖΑ η χώρα έπεσε σε κενό αέρος

Σε όσα γίνονται από την κυβέρνηση   για την επίλυση προβλημάτων αναφέρθηκε ο βουλευτής κ. Γιάννης Παππάς.

«Κάνουμε πολλά πράγματα στη χώρα. Πριν αφήσει τη διακυβέρνηση της  Ελλάδας ο ΣΥΡΙΖΑ ναρκοθέτησε όλο το περιβάλλον. Τα πράγματα ήταν παρά πολύ δύσκολα. Περάσαμε 35 νομοσχέδια σε οκτώ μήνες.  Έγινε η Συνταγματική Αναθεώρηση.  Προσπαθούμε καθημερινά να φτιάξουμε την Ελλάδα της κανονικότητας . Την Ελλάδα που μας έλειπε. Δεν μπορείτε να αντιληφθείτε πόσο κακό έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση. Και εμείς κάναμε λάθη. Αλλά   έγινα από το ΣΥΡΙΖΑ έγιναν τεράστια λάθη. Επί κυβέρνησης  του κ. Α Σαμαρά η  χώρα είχε απογειωθεί.  Μετά οδηγήθηκε στο χείλος της καταστροφής. ¨Ότι ψήφισαν πριν φύγουν ήταν για να μην λειτουργήσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.  Έφρασα στο σημείο να πω στον κ. Τασούλα να βγάλουμε ποινή για τα …ψέματα που ακούμε από τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Παππάς .

Ιδιαίτερη αναφορά  έκανε ο κ. Παππάς στην προσπάθεια που γίνεται  για την επίλυση του προβλήματος που έχει ανακύψει με τα δάνεια της Συνεταιριστικής Τράπεζας με αφορμή την πρόσφατη σύσκεψη με τον διοικητή της ΤτΕ κ Γιάννη Στουρνάρα.

Ενός λεπτού σιγή για τον Σίμο Παρασκευά

Ο  κ. Παππάς  έκλεισε την ομιλία του αναφερόμενος στον Σίμο Παρασκευά τον οποίο χαρακτήρισε κολόνα της ΝΔ που έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή. Και ζήτησε να τηρηθεί στη μνήμη του ενός  λεπτού σιγή κάτι που έγινε.

« Ήταν πρώτος στη μάχη σε δύσκολες εποχές. Όλου μας στήριζε και προσπαθούμε  να μας πει κάποια πράγματα», είπε ο κ. Παππάς.

Στον Σίμο Παρασκευά αναφέρθηκε ξεκινώντας την ομιλία του ο περιφερειάρχηςκ. Γιώργος Χατζημάρκος.

«Και εγώ στη πολιτική βρέθηκα εξαιτίας του Σίμου. Εδώ μέσα υπάρχουν πολλά Σιμάκια», είπε.

Μίλησε για   όσα έγιναν στην πορεία  για τις εκλογές. Αναφερόμενος στον κ. Αυγενάκη είπε ότι σήκωσε σταυρό σε ένα δύσκολο κόμμα που οι γνώμες είναι διπλάσιες από τα μέλη  και οι  πολιτικές είναι τετραπλάσιες από αυτά.

«Δεν θα ξεχάσω τι άκουσε όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του κ. Καμπουράκη για το Δήμο  Ρόδου», υπογράμμισε.

Κάνοντας απολογισμό τόνισε πως η κοινωνία  έδωσε ισχυρή εντολή στον κ. Μητσοτάκη να βγάλει τη χώρα που την είχαν ρίξει στα βράχια. Μίλησε για το μεταναστευτικό προσφυγικό πρόβλημα.

«Λογοδοτούμε στην κοινωνία παρουσιάζοντας τα στοιχεία που αφορούν τη δουλειά που κάνουμε με την μικρότερη χρηματοδότηση και προσωπικό στη χώρα», τόνισε ενώ μίλησε για τις πρωτιές του Ν. Αιγαίου στον τουρισμό  στις  εντάξεις  και δημοπράτηση έργων καθώς και απορρόφησης πόρων από τα ευρωπαϊκά  προγράμματα.

Χαρακτήρισε το 2020 ως ιστορικό σταυροδρόμι γιατί πολλές  υποθέσεις που έρχονται στην γειτονιά μας ευθυγραμμίζονται.

«Το ερώτημα είναι ποιους εμπιστεύεστε . Αυτούς που θέλησαν να κρατήσουν την εξουσία παραπάνω χρόνο ή  αυτούς  που έχουν αίσθημα ευθύνης και σχέδιο που υπηρετούν με αφοσίωση και αγάπη για την πατρίδα», τόνισε.

Για το προσφυγικό μεταναστευτικό  τόνισε πως η περιφερειακή αρχή το διαχειρίστηκε με σοβαρότητα υπευθυνότητα και σύνεση.

«Όσο είμαι Περιφερειάρχης οι έξαλλοι οι περίεργοι εντός και εκτός δεν θα επιτρέψω  ποτέ να οδηγήσουν τον τόπο στην καταστροφή.   Δεν θα το επιτρέψω και σε αυτούς που φέρουν  τον τίτλο του πολιτικού αντιπάλου . Ούτε και στους εσωτερικούς εχθρούς», τόνισε ενώ μίλησε για άλλη μια φορά για τοπική διαπλοκή το καράβι της οποίας είπε ότι μπάζει.

Συγκεκριμένα τόνισε τα ακόλουθα:

«Δεν θα τους περάσει .  Το μήνυμα μου σε αυτούς είναι ότι πατούν σε πολλές βάρκες και αυτό φέρνει ναυτία, Δεν είναι καλά  τα πράγματα γιατί και το καράβι της τοπικής διαπλοκής μπάζει λίγο»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους που έχει να υπηρετήσει η ΠΝΑΙ.

Να είναι το 2020 χρονιά παραγωγική για τον τόπο ευχήθηκε ξεκινώντας την ομιλία του ο δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης.

« Στόχος της δημοτικής αρχής  είναι να αναδείξουμε τη Ρόδο σε πρότυπο περιφερειακής ανάπτυξης και να διασφαλίσουμε για τους συμπολίτες μας ένα καλύτερο επίπεδο ποιότητας στην καθημερινότητα , Πιστεύουμε  πως η ευκαιρία είναι τώρα που τελείωσαν οι εμμονές και οι ιδεοληψίες που μας κρατούσαν πίσω.  Τώρα που στεκόμαστε  στην στιγμή της πολιτικής αλλαγή  που αποφάσισαν οι  πολίτες με πρωθυπουργό και κυβέρνηση εξαιρετικά ευρείας αποδοχής.  Μεθοδική  και οργανωμένη. Μας έχει δώσει ήδη  το στίγμα μιας σοβαρής διακυβέρνησης που επικεντρώνεται στην ουσία και στο μόνιμο αποτέλεσμα και όχι σε κάποιες εφήμερες εντυπώσεις μάταιου λαϊκισμού . Η ευκαιρία είναι τώρα που η κυβέρνηση κάνει πράξη  τη  μεγάλη στροφή προς την ανάπτυξη. Αποκαθιστά την αξιοπιστία της χώρας και αξιοποιεί τις ευκαιρίες για προσέλκυση επενδύσεων σε όλους τους τομείς.  Της ελληνικής  οικονομίας.Τα καλά αποτελέσματα άρχισαν ήδη να φαίνονται με επιστροφή στις αγορές με  χαμηλό κόστος δανεισμού. Επενδυτικό ενδιαφέρον που εκδηλώνεται σε όλους τους τομείς της οικονομίας.  Όλα αυτά δημιουργούν τις προϋποθέσεις για  ένα μεγάλο αναπτυξιακό κύμα. Προσβλέπουμε στις προσπάθειες του πρωθυπουργού  και της κυβέρνησης. Ο ευλογημένος τόπος μας έχει μεγάλα πλεονεκτήματα και είναι καιρός να αξιοποιηθούν. Είμαστε αισιόδοξοι. Με σχέδιο με πρόγραμμα με την καλή συνεργασία όλων. Μπορούμε να κάνουμε τη μεγάλη διαφορά και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των πολιτών. Το να πετύχει αυτή η κυβέρνηση δεν είναι κομματικός στόχος αλλά εθνική ανάγκη Ανάπτυξη σημαίνει εθνική ισχύς  που έχει σημασία ειδικά τώρα που χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι όλοι οι Έλληνες», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ρόδου κ. Α Καμπουράκης.

Σύντομη ομιλία πραγματοποίησε και ο πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Αντώνης Γιαννικουρής που χάρισε στον κ. Αυγενάκη μια ατζέντα του επιμελητηρίου.

Την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Παύλος Μπακίρης.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο  κ. Ν Πόκκιας που μετέφερε στο ακροατήριο τις ευχές του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ. Κυρίλου.

Τυχερός σε ότι αφορά το φλουρί ήταν ο  βουλευτής  κ. Γιάννης Παππάς.  Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ διάβασε το μ ήνυμα που έστειλε ο βουλευτής κ. Βασίλης Υψηλάντης που δεν ήταν δυνατό να παραστεί στην εκδήλωση λόγω ταξιδιού στο εξωτερικό. Μήνυμα έστειλε και η κ,. Ελένη Μαυρόγαλου.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Πολιτισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης,  ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας, οι βουλευτές κκ. Γιάννης Παππάς και Μίκα Ιατρίδη, ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, οι αντιπεριφερειάρχες κκ. Γιάννης Φλεβάρης και Χρήστος Ευστρατίου, η αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Νατάσα Βενετοκλή , ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, οι αντιδήμαρχοι Τηλέμαχος Καμπούρης, Γιώργος Τριάντος Τάσος Σπανός, o εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Σάββας Καραταπάνης, ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γρηγόρης Ρουμάνης,  ο πρόεδρος της ΔΕΡΜ ΑΕ κ.  Γιάννης Ιατρίδης , ο πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Αντώνης Γιαννικουρής,ο πρόεδρος του ΙΣΡ κ. Ηλίας Τσέρκης, ο διοικητής της 95 ΑΔΤΕ υποστράτηγοςκ. Ν Φλάρης,  από τον ενότητα Ρόδου και την ΦΣΔ ο κ. Κώστας Γλεντής, ο κ. Βασίλης Κουγιός,  ο επικεφαλής της παράταξης Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου κ. Χ Κόκκινος, ο συντονιστής των κομματικών οργανώσεων κ. Γιάννης Μηνατσής,    ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Μιχάλης Σοκορέλος, ο κ. Μηνάς Νικολάου η κ. Σοφία Χατζηγεωργίου δημοτικοί και  περιφερειακοί σύμβουλοι .

Προηγήθηκε η κοπή πίτας του ΓΣ Δωδεκάνησος μπάσκετ με αμαξίδιο.

 16 total views,  2 views today