Ύποπτο περιστατικό με συμπτώματα κορωνοϊού εκδηλώθηκε ανάμεσα στο πλήρωμα Φρεγάτας του Πολεμικού μας Ναυτικού που έπλεε κοντά στη Ρόδο.

Αμέσως δόθηκε η εντολή η Φρεγάτα να πλησιάσει το λιμάνι της Ρόδου και ο ασθενής να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην ειδική μονάδα νοσηλείας covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Απάντηση στην …απίστευτη!

Είναι τόσο φαιδρή η γνωστή πωλήτρια εσωρούχων που δεν έχει συνειδητοποιήσει πως υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ της παρουσίασης οπλιτών που ανέφερε ο εκλεκτός της από το κείμενο για τον κορωνοϊό σε φρεγάτα που αναφέραμε ως είδηση.

Η αστειότητα στο μεγαλείο της και η παραδοχή πως αυτό που γράψαμε ήταν τεκμηριωμένο. Η ανοησία της μαντάμ έχει φτάσει στο απροχώρητο απλά γιατί η εμμονή της φτάνει στα όρια της αστειότητας.

Ως τώρα κάνανε ο,τι θέλανε χωρίς δεύτερη κουβέντα και τώρα καταλαβαίνουν πια πως ελέγχονται.

Αν είμαστε πατριώτες, τιμή μας και καμάρι μας. Αν είμαστε και αληθινοί όμως το παραδέχονται και οι ίδιοι πλέον. 

Αλλο να …εισβάλεις στην εξωτερική πολιτική με αναφορές στην παρουσία στρατού σε αποστρατιωτικοποιημένες περιοχές  και άλλο να αναφέρεσαι σε μια επίσκεψη λόγω ασθενείας. Ακόμη και συνθήκες του ΟΗΕ σε καιρό Ειρήνης τέτοιες επισκέψεις τις επιτρέπουν. Μάλλον και στον ένα χρόνο στην Πάντειο δεν μπόρεσε να μάθει ούτε τα στοιχειώδη και καλώς κατέληξε να πουλάει …πυζάμες…

 

 2,043 total views,  2 views today