Δικαιώθηκε με τη βοήθεια του βουλευτή κ. Βασίλη Υψηλάντη ο Περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, μέλος της Συμμαχίας Νοτίου  Αιγαίου  Τομεάρχης Τουρισμού Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος κ. Παναγιώτης Κουνάκης γιατί η πρόταση του για παράταση στην αποπληρωμή της επιστρεπτέας προκαταβολής  έγινε δεκτή από το αρμόδιο υπουργείο.

«Τον Σεπτέμβριο είχα στείλει μια επιστολή σε όλους τοπικούς βουλευτές  μας. Προς τιμή του ο  βουλευτής της ΝΔ κ. Βασίλης Υψηλάντης ανταποκρίθηκε την ίδια ημέρα στο αίτημα  μου . Πρότεινα  ειδικά για τις τουριστικές περιοχές  η αποπληρωμή της επιστρεπτέας προκαταβολής  να ξεκινήσει τον Ιούνιο. Υπάρχει έκπτωση για αυτούς που θα πληρώσουν εφάπαξ. Το  μέτρο είναι σημαντικό για μας. Πιστεύω πως τον Ιούνιο που θα είναι καλύτερα τα πράγματα  θα έχει ξεπεραστεί σε μεγάλο βαθμό και το πρόβλημα με την Όμικρον να αρχίσουμε να αποπληρώνουμε τις οφειλές μας προς το  κράτος σε ότι αφορά την επιστρεπτέα προκαταβολή», τόνισε στον SKY  ο κ. Κουνάκης

O κ. Κουνάκης τόνισε πως οι επιχειρηματίες δεν θα ήταν δυνατό να ξεκινήσουν να πληρώνουν τις οφειλές από τον Ιανουάριο γιατί τα διαθέσιμα τους δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών.

 226 total views,  2 views today