«Κούρεμα» κατά 100.000 ευρώ στην επιχορήγηση από Ευρωπαϊκά κονδύλια του έργου της αποκατάστασης της κοιλάδας των Πεταλουδών έκανε με απόφαση της η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αφού, όπως ανεγράφη, διαπιστώθηκε απόκλιση από το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.

Με την απόφαση αυτή στη ΔΕΡΜΑΕ «όλοι βράζουν» εναντίον του περιφερειάρχη, ενώ οι βολές έχουν χτυπήσει και στις δύο πλευρές, με απρόσμενα αποτελέσματα!

Όπως αναφέρεται ο Γιάννη Ιατρίδης είναι έτοιμος για οξεία επίθεση στον περιφερειάρχη σε όλα τα επίπεδα ενώ κατά τις πληροφορίες αυτό το «κούρεμα» που ο ίδιος πληροφορήθηκε σήμερα από την Δημοκρατική, δεν έχει να κάνει με κονδύλι που θα διαχειριζόταν η Δημοτική επιχείρηση αλλά ο ίδιος ο δήμος της Ρόδου. Αυτό σημαίνει πως στο παιχνίδι των εντυπώσεων αλλά και στα επικοινωνιακά  που στοχεύει η περιφέρεια, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει πλεόν και ο ίδιος ο δήμαρχος.

Να σημειωθεί ακόμη πως για όλα όσα συμβαίνουν με αφορμή την Κοιλάδα των Πεταλούδων, οι σχέσεις Χατζημάρκου και Καμπουράκη φέρνουν τις σχέσεις σε άλλο επίπεδο «αγαστής συνεργασίας» που προκαλούν τον Γιάννη Ιατρίδη. Ο τελευταίος είναι έτοιμος για να τα κάνει γιαλιά – καρφιά και ήδη συγκεντρώνει …όπλα!

 2,314 total views,  2 views today