Κρίσιμες συναντήσεις για την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

457

Κρίσιμες και καθοριστικές για το μέλλον της ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ, είναι οι συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Ο αντιδήμαρχος κ. Αγαπητός Πάλλας και ο Διευθυντής της εταιρείας κ. Ν Γιωτόπουλος με την  συνδρομή του δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, θα έχουν συνάντηση  στις 13:00 με τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας κ. Νεκτάριο Σαντορινιό. Θα ζητήσουν τη συμβολή του ώστε να δοθεί παράταση  και  να μην κλείσει η ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ στις 9 Δεκεμβρίου.

Αν δεν γίνει αυτό όπως εξήγησε στο skyrodos.gr διευθυντής της ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ κ.Ν. Γιωτόπουλος  τότε η εταιρεία θα πρέπει υποχρεωτικά να κλείσει σε λίγες ημέρες.

Αν όμως  δοθεί παράταση στη λειτουργία της ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ,  μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου τότε θα υπάρχει  ο απαραίτητος χρόνος για να κατατεθεί  νομοθετική ρύθμιση και  να δοθεί λύση.

Το θέμα αυτό θα είναι το αντικείμενο των συζητήσεων στις συναντήσεις,  αύριο το απόγευμα, με εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών που θα παρακολουθούν τις εργασίες του συνεδρίου της ΚΕΔΕ.

«Αίτημα μας είναι να παραταθεί η ισχύς του καταστατικού λειτουργίας της εταιρείας και πέρα από τις 30 Δεκεμβρίου. Αυτό μπορεί να καταστεί εφικτό μόνο με την κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης», τόνισε ο κ. Ν. Γιωτόπουλος.