Εικόνα βομβαρδισμένου τοπίου θυμίζει ο δρόμος που οδηγεί από το Χαράκι στην παραλία “Αγάθη”, κάνοντας απαγορευτική τη μετάβαση των οδηγών, αφού με τους “κρατήρες” στην άσφαλτο, για να φθάσουν στο σημείο χρειάζονται μάλλον…τρακτέρ ή 4Χ4!

Το οδόστρωμα μέχρι ένα σημείο είναι ασφαλτοστρωμένο, αλλά απροσπέλαστο με τεράστιες λακκούβες κατά μήκος όλου του δρόμου, ενώ στο υπόλοιπο τμήμα που είναι χωμάτινο, η κατάσταση θυμίζει “κατσικόδρομο” αφού απ’ ότι φαίνεται δεν έχει περάσει κανένα μηχάνημα του Δήμου για να το στρώσει και να διευκολύνει τη διέλευση των οχημάτων.

Παρά τη μη δημοπράτηση της παραλίας που φέτος είναι άδεια, αφού δεν έχουν τοποθετηθεί ξαπλώστρες και ομπρέλες, αυτό δεν αναιρεί την ευθύνη της δημοτικής αρχής να διατηρήσει την καθαριότητα και την προσβασιμότητα στην παραλία που κατακλύζουν εκατοντάδες τουρίστες, αλλά και ντόπιοι καθημερινά.

Στην περιοχή θα πρέπει επειγόντως να γίνουν τουλάχιστον επιδιορθώσεις, αν όχι πλήρης επικάλυψη με νέα στρώση ασφάλτου.

ΕΣΤΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΑ ΑΘΛΙΑ WC – ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Τα τρία άθλια WC που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας, διαλυμένα, χωρίς πόρτες, βρώμικα, έχουν μετατραπεί σε σκουπιδότοπους και εστίες μόλυνσης, αποτρέποντας τον οποιονδήποτε καν να τα πλησιάσει, με αποτέλεσμα οι τουρίστες ν’ αναζητούν …λύση για την ανάγκη τους στους παρακείμενους λόφους, βρομίζοντας όλη τη γύρω περιοχή.

Αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε ο φακός του sky…Ιδού η λάμψη !! Ας φροντίσουν αύριο κιόλας να ενεργήσουν οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής γιατί η παρούσα κατάσταση παραμένει επιεικώς απαράδεκτη και προκαλεί μόνο ντροπή.

 

 2,035 total views,  2 views today