Με δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τον Χαράλαμπο Κόκκινο γίνεται αναφορά σε ενέργειες της περιφερειακής αρχής για να προσλάβει άμεσα δυό γιατρούς για να καλυφθούν θέσεις νομιάτρων που έχουν χηρεύσει από καιρό.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου του κ. Κόκκινου

“Οι ανάγκες της κοινωνίας και της αντιμετώπισης της πανδημίας επιβάλουν την  επίσπευση των διαδικασιών για στελέχωση της Π.Ν.Α. με ιατρούς Δημόσιας Υγείας (νομιατρους)

-Τα γεγονότα δικαιώνουν την πρόταση μας”.

Σε αλλεπάλληλες δηλώσεις μας στα Μ.Μ.Ε. και κάλεσμα στον κ.Περιφερειαρχη και  στην ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ( Π.Ν.Α. ) αναδειξαμε το έλλειμμα και τα προβλήματα που δημιουργούσε η πολύχρονη απουσία ιατρών Δημόσιας Υγείας(νομιατροι)   από τις υπηρεσίες της.

Προβλήματα που έγιναν πιο αισθητά κατά την αντιμετώπιση την πανδημίας του covid/19 αλλά και την πρόσφατη θλιβερή “διένεξη”  της ηγεσίας της Π.Ν.Α.  με εκπροσώπους του ιατρικού κόσμου της περιοχης μας που υπηρετούν με αυταπάρνηση την Δημοσια Υγεία….

Χαιρετιζουμε   που -έστω και τώρα- πραγματοποιούνται ενέργειες για ενίσχυση της Π.Ν.Α. με δυο (2)  ιατρους Δημόσιας Υγείας και στηριζουμε την προσπάθεια που  με καθυστέρηση ξεκίνησε  από την ηγεσία της.

Δικαιωνομαστε  για την πρόταση μας  και  θέλουμε να γίνει γρήγορα  πράξη. Να “δυναμώσει” επιστημονικά -ιατρικά η Π.Ν.Α. και  να  επισπεύσουν  οι διαδικασίες  πρόσληψης τους προς όφελος της κοινωνίας μας και ενίσχυση του οργανωμένου αγώνα καταπολέμησης της πανδημίας.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, για την “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ” – Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου / Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν.Π.Ε.

 1,560 total views,  2 views today