Σε ανακοίνωση προέβη ο επικεφαλής της παράταξης Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με την οποία ασκεί δριμεία κριτική στην Περιφερειακή Αρχή. Ζητά να δημοσιοποιηθεί όλη η αθωωτική απόφαση  του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου 181/ 21.5.21  που αφορά τις υπηρεσιακές μετακινήσεις του στην Ενεργειακής Α. Ε.!

Αναλυτικά ο κ. Κόκκινος αναφέρει στην ανακοίνωση του τα ακόλουθα:

Η πολιτική  αθλιότητα,  η αλαζονεία και η εμπάθεια με την οποία  κινείται η ηγεσία της Περιφερειακής  Αρχής Ν. Αιγαίου είναι γνωστή πλέον στην κοινωνία μας.

Είναι επίσης σαφέστατο ότι ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκος – που έχει σοβαρές εκκρεμότητες με την Ελληνική Δικαιοσύνη – όχι μόνο δεν τις σταματά αλλά αντίθετα με τη στάση του “εξουσιοδοτεί ” το Γραφείο Τύπου – “πολιτικού ρύπου” της Π. Ν. Α. και  κάποιους πρόθυμους έμμισθους με δημόσιο χρήμα συνεργάτες τους να συνεχίζουν το ρεσιτάλ οργανωμένης ανηθικότητας!

Με τις συχνές  προσωπικές επιθέσεις και τους πολιτικούς διωγμούς(που τους είναι “μπούμερανγκ”) δεν λύνουν τα προβλήματα του τόπου, φαίνεται η πολιτική τους γύμνια και η ανικανότητα, προκαλούν την κοινωνία και επιβαρύνουν τη θέση τους!

Η περίπτωση του Χ. Ευστρατίου (Χωρικού Αντιπεριφερειαρχη Δωδεκανησου) “εκλεκτού” του κ. Χατζημάρκου, μάλλον είναι  για το βιβλίο “Γκίνες ” διότι θυμίζουμε:

-Στην πρώτη θητεία του (2014-2019) και ως εντεταλμένος Περιφερειακος Σύμβουλος  για θέματα Πολιτικής Προστασίας δεν συνεργάστηκε ΠΟΤΕ πάρα τις προφορικές και εγγραφές προσκλήσεις μου ως υπεύθυνος που ήμουν κατά νόμο για τα ανώτερα θέματα!

-Δημιούργησε ζητήματα σε συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου με προσωπική και ανερμάτιστη επίθεση εναντίον μου και αποχώρηση… αλλά στις υπόλοιπες συνεδριάσεις παρίστατο… λες και εξέλειπαν οι λόγοι που έκανε στο παρελθόν “σαματα”…!

-Υπήρξε πολιτικά  υπεύθυνος στο Γραφείο Κίνησης της Π. Ν. Α. και είχε στη διάθεσή του μέσα να κινηθεί όταν κάποιοι…. που δεν τα είχαμε τον ψάχναμε! Είχε και την εποπτεία για τη συντήρηση, τα ανταλλακτικά και τις βλάβες των οχημάτων (λάστιχα, λάδια, μίζες, ντίζελ κτλ)!

Για αυτές- και πιθανότατα άλλες υπηρεσίες που υποψιαζόμαστε – ο κ. Χατζημάρκος τον τοποθέτησε Χωρικό Αντιπεριφερειαρχη Δωδεκανήσου το 2019 και τον εμπιστεύεται και  σε άλλες θέσεις ευθύνης. Σίγουρα έχουν – σύμφωνα με τα δημοσιευμένα βιογραφικά τους – και ίδια προσόντα (απόφοιτοι λυκείου) και στην εποχή της” αριστείας” που ζούμε μπορούν να εκπροσωπούν με “λαμπρότητα” την Π. Ν. Α.

Ίσως να τον προορίζει και για διάδοχο του αφού στελέχη με τυπικά και ουσιαστικά προσόντα (π.χ. Σωτρίλης, Φλεβάρης, Κουνάκης, Ανανίας Ζωγραφίδης κ.α.) μάλλον δεν είχαν τις  αρετές  του κ. Ευστρατιου!

Ίσως   ξέχασαν οι κ. Χατζημάρκος και Ευστρατίου πως πρόσφατα κάηκαν πάνω από 12.000 δασικά στρέμματα, καταστράφηκαν περιουσίες σε Ρόδο, Κω, Πάρο και έκλεισε η ΕΤΑΙΡΠΡΟΦΥΚΑ!

Τώρα ανέλαβε αυτός και η ” παρέα του”  να εμφανίζουν σκόπιμα και… μετά από  τρεις( 3) μήνες, την πανηγυρική αθώωση μου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου στις 21.5 21, ως “έλλειψη ηθικού πλεονεκτήματατος ” , να εμφανίζουν με δόλο  αποσπασματικά την αθωωτική απόφαση που είναι “κόλαφος” στις ορέξεις και στις πρακτικές τους και δεν απαντούν ΠΟΤΕ στα πολιτικά ζητήματα και τις πολιτικές προτάσεις που θέτω όπως στο  πρόσφατο  Δελτίο Τύπου για τα ζητήματα που προκύπτουν στο πρόγραμμα “Νησίδα”  της  Π. Ν. Α.!

Σε  αυτά που επιλεκτικά  λένε και σκόπιμα γράφουν και που καταλήγουν να είναι ύβρεις και κατ εξακολούθηση προσωπικές-προσβλητικες  επιθέσεις  και όχι πολιτικές θέσεις

καλώ

τον κ. Ευστρατίου, το Γραφείο Τύπου της Π. Ν. Α. τον κ. Χατζημάρκο που τους τοποθέτησε και τους συντηρεί στις θέσεις τους και τα στελέχη της Ενεργειακής Α. Ε.

να  δώσουν στη δημοσιότητα :

1)δικαστική απόφαση που με  υποχρεώνει να καταβάλω χρήματα για υπηρεσιακές  μετακινήσεις μου στην “Ενεργειακή Α. Ε.” (θυμίζω ότι δεν έχετε απαντήσει και σε έγγραφο μου που αφορά υπηρεσιακές μετακινήσεις  μου 2017-2019 στην Π. Ν. Α. και έχω καταβάλει ο ίδιος τις δαπάνες και δεν πράξατε  τις υποχρεώσεις σας…)

2)να αναρτήσουν ΟΛΕΣ τις ανακοινώσεις μου(που περιέχουν αναλυτικά τις πολιτικές θέσεις και τις απαντήσεις μου στις προσωπικές – προσβλητικές  επιθέσεις τους ) στην ιστοσελίδα και στο Facebook της Π. Ν. Α. και του γραφείου τύπου της.

3)Να δώσουν στη δημοσιότητα ΟΛΗ την 181/21.5.21 ΑΘΩΩΤΙΚΗ  για εμένα Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου και όχι το μέρος που αυτοί δημόσια  ερμηνεύουν εσκεμμένα όπως τους βολεύει(θα δούμε τι γράφει για τον κ. Χατζημάρκο, τον κ. Ζαννετιδη, τον κ. Μπαρδο που ήταν μάρτυρες κατηγορίας… αλλά αν δικαιώνει και τον κ. Μπαρακα μάρτυρα υπεράσπισης μου…)

4)Να ενημερώσουν την κοινή γνώμη πόσα χρήματα  του Δημοσίου δαπάνησε η “Ενεργειακή Α. Ε.” στην δικαστική διαμάχη εναντίον μου που δικαιώθηκα (τα  χρήματα που διάθεσα και δικαιώθηκα δίπλα και στην. Ελληνική Δικαιοσύνη  και στο Πειθαρχικό στην  Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου ήταν προσωπικά μου…..)

5)Τις εκκρεμότητες που έχουν με την Ελληνική Δικαιοσύνη ο κ. Χατζημάρκος, στελέχη της Περιφερειακής Αρχής Ν. Αιγαίου και Ειδικοί Σύμβουλοι και Συνεργάτες που επέλεξαν!

6)Το αποτέλεσμα της αίτησης αναίρεσης τους στον Άρειο Πάγο  ή την αδυναμία τους   να το πράξουν για την ΑΘΩΩΤΙΚΗ μου απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου 181/ 21.5.21  που αφορά τις υπηρεσιακές μετακινήσεις μου στην Ενεργειακής Α. Ε.!

Ας το πράξουν άμεσα να μάθει η κοινωνία και τότε  θα μιλήσουμε για το ποιος έχει το ηθικό πλεονέκτημα και με ποιους  ίσως – θα ασχοληθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη σύντομα!

Υπενθυμίζω  ότι αν δεν το πράξουν τα προβλήματα των  ηθικολογων μεγαλώνουν!

ΥΓ1 :Είναι τιμή μου που σπούδασα εργαζόμενος και δημιούργησα και προχωρώ στη ζωή μου. Ευτυχώς δεν βρήκα καμιά  επιχείρηση των γονιών μου, δεν χαρτόπαιζα και δεν την έβαλα σε χρέη

Επίσης δεν χρωστώ σε τράπεζες και την ίδια ώρα δεν  κάνω προκλητική ζωή σε πάρτι, σε κότερα και ελικόπτερα όπως κάποιοι άλλοι!

ΥΓ2. Τα προβλήματα της κοινωνίας μεγαλώνουν….Δώστε – έστω – κάποιες λύσεις…. αν μπορείτε… ! Λεφτά και μέσα στην Π. Ν. Α έχετε αρκετά.

Την κοινωνία και το δημόσιο χρήμα το σέβομαι και  υπερασπίζομαι τόσο  εγώ και οι συνεργάτες μου και στεκόμαστε … ενάντια στην πολιτική αναλγησία, στους πολιτικά ανίκανους και επικίνδυνους και τις σπατάλες!

 

 

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

-Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ”

-Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου

-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ

 

 106 total views,  2 views today