Απάντηση στην ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής εξέδωσε ο επικεφαλής της παράταξης Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με αφορμή δελτίο τύπου που εκδόθηκε .

Αναλυτικά ο κ. Κόκκινος αναφέρει τα ακόλουθα:

Οι αθλιότητες και τα ψέματα του   –  καλά αμειβόμενου με χρήματα από το υστέρημά του λαού μας – Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου συνεχίζονται με  προσωπικές επιθέσεις και χωρίς απαντήσεις σε συγκεκριμένα πολιτικά ερωτήματα που θέσαμε με σημερινό Δελτίο Τύπου και αναδεικνύουν τις μεγάλες ευθύνες των κ. Χατζημάρκου και Ευστρατίου και της Περιφερειακής  Αρχής στις πρόσφατες πυρκαγιές στη Ρόδο και στα νησιά του Ν. Αιγαίου. 
Αφού απέτυχαν στη διαχείριση της πανδημίας, μετά  τις καταστροφικές πυρκαγιές  που βιώσαμε , ρίχνουν” στάχτη στα μάτια του κόσμου”   με εμφάνιση  ψευδών στοιχείων  και άθλια προσωπική  επίθεση αντί να απαντήσουν σε ερωτήματα και σε αδιάψευστα γεγονότα. Οι άνθρωποι που ηγούνται της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου έχουν απουσία ουσιαστικών γνώσεων, δεν είχαν στρατηγικό σχεδιασμό στην αντιμετώπιση κρίσεων έδειξαν την ανεπάρκεια τους και σε θέματα Πολιτικής Προστασίας! 
Ντρόπιασαν τις θέσεις ευθύνης που κατέχουν. Η περιβαλλοντική καταστροφή μεγάλη και πολίτες είδαν την περιουσία τους να χάνεται. Όση λάσπη να ρίξουν σε εμένα και όση  “στάχτη στα μάτια του κόσμου στο αυτή γυρνάει και τους πλακώνει”! 

ΥΓ 1:Στην προσβολή, τα ψέματα και την ειρωνεία τους απαντώ :
Ας πάνε στον αγαπημένο τους τραγουδιστή το Ρέμο και ας διοργανώσουν κάποιο φανταχτερό πάρτι σε γνωστό νυχτερινό παραλιακό μαγαζί φίλου τους  για να χαλαρώσουν όπως το  συνηθίζουν. 

ΥΓ2: Τις αθλιότητες  που γράφουν εναντίον μου θα χρειαστεί να τις αποδείξουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Ας ετοιμαστούν και εκεί για νέο διασυρμό! 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 
-Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” 
-Περιφερειακός Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου 
-Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝΠΕ 

 402 total views,  2 views today