Με αφορμή την τουριστική προβολή των νησιών μας που παρουσιάστηκε και συζητήθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου (17.7.20), ο Χαράλαμπος Κόκκινος επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού” Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου επισήμανε τα εξής:

“Κάθε προσπάθεια κρίνεται από το αποτέλεσμα της. Αυτό περιμένει η κοινωνία μας με αγωνία και ισχύει για την τουριστική προβολή που αναπτύσσεται αυτές τις ημέρες από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται από την εξέλιξη της πανδημίας του covid-19 και στις χώρες που θα παρουσιαστεί, θέλουμε και πρέπει να αποφέρει θετικές εξελίξεις για την “τουριστική μας βιομηχανία” που απασχολεί έμμεσα και άμεσα το 90% των κατοίκων της περιοχής μας και να αξιοποιηθούν οι οικονομικοί πόροι που θα διατεθούν.

Σε αυτή τη προσπάθεια να συμμετάσχουν όλοι που μπορούν να προσφέρουν και να μην υπάρχουν αποκλεισμοί από τις διαδικασίες. Τέλος να δοθεί έμφαση και στον εγχώριο τουρισμό. Η περιοχή μας έχει πλεονεκτήματα και δραστήριο ανθρώπινο δυναμικό. Ας αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.”

 6,601 total views,  2 views today