Κόκκινος: Οι διακοπές ρεύματος είναι καταστροφικές για τα νησιά μας , λύσεις άμεσα!

286

Επιστολή στη ΔΕΗ έστειλε η  παράταξη Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου προκειμένου να δοθεί λύση στα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση των νησιών.

«Καλούμε την ηγεσία της ΔΕΗ να σταθεί με σεβασμό  δίπλα στους πολίτες και να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματα τους.Οι νησιώτες μας είναι Έλληνες πολίτες που αξίζουν καλύτερη μεταχείριση, αφού το ηλεκτρικό ρεύμα είναι δημόσιο αγαθό», επεσήμανε σε ανακοίνωση ο επικεφαλής της παράταξης κ. Κόκκινος.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται αναλυτικά τα ακόλουθα:

Η παράταξη μας έχει δηλώσει με παρρησία προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν κρύβουμε τα προβλήματα “κάτω από το χαλί” και δεν σιωπούμε (όπως κάποιοι κάνουν συστηματικά… ) στα  κοινωνικά  ζητήματα !

Στα πλαίσια της υπεράσπισης των  δικαιωμάτων των νησιωτων μας αποστείλαμε επιστολή στη Διοίκηση της ΔΕΗ όπου θέτουμε και διεκδικουμε λύση σε σειρά ζητημάτων.

Συγκεκριμένα :

1)τις συχνές και απαράδεκτες διακοπές ηλεκτροδότησης σε πολλά από τα νησιά μας (Ρόδο, Λέρο κ.α.)όπου επαγγελματίες και ιδιώτες   – εν μέσω  καύσωνα  – υπόκεινται τις αρνητικές συνέπειες! Από τη μια οι ελλείψεις στελεχιακού  δυναμικού, από την άλλη η μεγάλη ζήτηση και τα απαρχαιωμένα  εργοστάσια και μηχανήματα δημιουργούν τεράστια προβλήματα!

2)η νέα αύξηση  στα τιμολόγια της ΔΕΗ επιβαρύνει ακόμα περισσότερο όλες τις οικογένειες και όλες τις επιχειρήσεις που προσπαθούν με άγχος” να τα βγάλουν πέρα”!

3) το αίτημα να προσμετράται  η εντοπιότητα στα κριτήρια για  τις προσλήψεις  της ΔΕΗ είναι δίκαιο και πρέπει να ικανοποιηθεί!

Καλούμε την ηγεσία της ΔΕΗ να σταθεί με σεβασμό  δίπλα στους πολίτες και να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματα τους.

Οι νησιώτες μας είναι Έλληνες πολίτες που αξίζουν καλύτερη μεταχείριση, αφού το ηλεκτρικό ρεύμα είναι δημόσιο αγαθό!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

-Επικεφαλής του Περιφερειακού  Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ”

-Περιφερειακός Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου

Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝΠΕ.