Τα θερμά του  συγχαρητήρια στους τελειόφοιτους που πέτυχαν  να εισαχθούν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ έδωσε με γραπτή ανακοίνωση του ο επικεφαλής της παράταξης Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

Αναλυτικά ο κ. Κόκκινος αναφέρει τα ακόλουθα:

Με την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής  στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ολοκληρώνεται η διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων.

Η μαθητιώσα νεολαία  μας με την αμέριστη συμπαράσταση των εκπαιδευτικών της χώρας  μας και των γονιών τους , έδωσε εν μέσω των ιδιαίτερων και δύσκολων συνθηκών της πανδημίας του covid/19 τον αγώνα για να κατακτήσει γνώσεις  και νέες “κορυφές”!

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία.

Νιώθουμε υπερήφανοι για όλα τα Ελληνόπουλα και ιδιαίτερα για τους μαθητές των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Είναι μεγάλη η επιτυχία να πετυχαίνουν  τους στόχους τους και να εισέρχονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ευχόμαστε να συνεχίσουν την καλή πορεία τους και μοιραζόμαστε τη χαρά τους και την ικανοποίηση των γονιών τους και των εκπαιδευτικών τους.

Ευχές δίνουμε και σε όλα εκείνα τα παιδιά που δεν πέτυχαν τους στόχους τους και τους παροτρύνουμε  να συνεχίζουν τον αγώνα τους. Η ζωή είναι μπροστά τους! Με ψυχραιμία, μεθοδικότητα και προσπάθεια θα αξιοποιήσουν τις δυνατότητες  τους και τις πολλές ευκαιρίες που δίνει η ζωή.

Η ζωή είναι αγαθό. Είναι αγώνας αντοχής με δυσκολίες και επιτυχίες! Προχωράμε μπροστά και  ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία!

Χαράλαμπος Κόκκινος

και οι συνεργάτες του στον Περιφερειακό Συνδυασμό “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ”

 

 214 total views,  2 views today