Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” και Περιφερειακός Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, παρέστη σήμερα 13. 9. 21 στους  αγιασμούς που τελέστηκαν από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κ. κ. Κύριλλο σε σχολεία της πόλης της Ρόδου.

Απευθυνόμενος στους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς και τους εκπροσώπους της πολιτείας ζήτησε την διαρκή συνεννόηση και συνεργασία. Κάλεσε να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και “πρυτανεύσει” η ατομική και η συλλογική ευθύνη.

Ιδιαίτερο καλωσόρισμα απηύθυνε στα παιδιά του νηπιαγωγείου  και της πρώτης δημοτικού που πραγματοποιούν τα πρώτα τους βήματα στο σχολικό περιβάλλον.

«Στη δύσκολη σχολική χρονιά – λόγω της πανδημίας- που ξεκινά καλούμαστε να συμμετάσχουμε  με επιτυχία στην απόκτηση γνώσεων και να αγωνιστούμε να επανέλθει η ζωή μας στην ομαλότητα.

Χρέος της Πολιτείας είναι να επενδύσει στη γνώση και να στηρίξει τη νέα γενιά της πατρίδας μας», υπογράμμισε ο κ. Κόκκινος

 

 157 total views,  2 views today