Ο Αντιδήμαρχος Κώστας Ταρασλιάς, που συνεχίζει για ένα χρόνο να είναι στο τιμόνι της Αντιδημαρχίας Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, αλλά περιοριζόμενος στις αρμοδιότητες αυτές, αφού του αφαιρέθηκαν όλες οι υπόλοιπες (Πολιτισμού, Επικοινωνίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων), περνώντας στο χαρτοφυλάκιο του Αλέξανδρου Κολιάδη, μίλησε σήμερα στον sky.

“Εργάζομαι μεθοδικά και αυτό σκοπεύω να συνεχίσω να κάνω. Τον Σεπτέμβρη του ’19 δεν ξέραμε τι μας περιμένει (κορωνοϊός) και ο Τουρισμός στη Ρόδο πήγαινε με έναν αυτοματισμό, ως “μαγαζί γωνία”. Η καυτή πατάτα έπεσε στα χέρια μου μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση. Η Ρόδος είναι στους τρεις κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς κι αυτό απαιτεί ολοκληρωτική διάθεση γι’ αυτό το σκοπό. Κάτι προφανώς έκανα καλά και ο Δήμαρχος μου άφησε αυτή τη σημαντική αρμοδιότητα εν λευκώ. Ο Αντώνης Καμπουράκης αναθέτει σε μένα τον Τουρισμό και τον ευχαριστώ…”, ανέφερε μεταξύ άλλων, σημειώνοντας ότι ο κ. Κολιάδης έχει μπροστά του να αντιμετωπίσει τη λειτουργία ενός επιχειρησιακού βραχίωνα.

Καταλήγοντας ο κ. Ταρασλιάς πρόσθεσε ακόμη ότι μπροστά του έχει να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι δε θα γίνει καμία Έκθεση Τουρισμού μέσα στο Φθινόπωρο και τον τρόπο που θα εξευρεθούν λύσεις για την τουριστική προβολή της Ρόδου.

 1,452 total views,  2 views today