Προβλήματα προέκυψαν με συμπολίτες μας άνω των 85 ετών από τη Ρόδο.

Μέσω της άυλης συνταγογράφησης επιχείρησαν να υποβάλουν την αίτηση για να εμβολιασθούν στην ηλεκτρονική σελίδα emvolio.gov.gr όπως γνωστοποίησε πριν από λίγο ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου Ηλίας Τσέρκης, αφού τους παραπέμπει να εμβολιασθούν σε άλλα …νησιά της Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΙΣΡ αναφέρει:

Με έχουν καλέσει αρκετοί συμπολίτες μας σήμερα το πρωί και μου ανέφεραν το εξής: Πολίτες άνω των 85 ετών κάτοικοι Ρόδου, που έχουν δηλώσει πως επιθυμούν να εμβολιαστούν, δέχονται μηνύματα από το 13034 να παρουσιαστούν σε Κω – Κάλυμνο – Λέρο.

Όταν επιχειρούν να το διορθώσουν στο embolio.gov.gr δεν υπάρχει η επιλογή Ρόδος. Κατόπιν των παραπάνω επικοινώνησα με τους αρμόδιους για την επίλυση του προβλήματος. Εν αναμονή λοιπόν των διορθώσεων.

ΔΗΛΩΣΗ Ν. ΦΟΥΤΟΥΛΗ

Για το θέμα ρωτήθηκε ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου Νίκος Φουτούλης, ο οποίος επιβεβαίωσε το πρόβλημα μιλώντας στον sky και πρόσθεσε ότι πριν από ένα τέταρτο περίπου προστέθηκε και το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ως εμβολιαστικό κέντρο στην πλατφόρμα κι ως εκ τούτου αναμένεται το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε να επιλυθεί μέσα στην ημέρα.

 1,661 total views,  2 views today