Λέρος :400 αστέρια θα φωτίσουν τις ανάγκες παιδιών που νοσούν

163

Πολύτιμοι πόροι για παιδιά που νοσούν συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία των μαθητών εκπαιδευτηρίων της Λέρου . Στο θέμα αναφέρεται με ανακοίνωση του ο δήμαρχος του νησιού Μιχάλης Κόλλιας .

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Οι καιροί είναι για όλους μας δυσκολότεροι από ποτέ, αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολοι για εκείνους που έχουν ένα παιδί στο νοσοκομείο. Σκοπός δικός μας είναι, μέσα από την εκπλήρωση της ευχής τους, να χαρίσουμε στα παιδιά και τις οικογένειες τους μερικές μαγικές στιγμές, βοηθώντας έτσι να ξεφύγουν έστω και για λίγο, από τη δύσκολη καθημερινότητά τους.

Με τη συγκινητική ανταπόκριση των παιδιών από τα σχολεία μας, τα οποία σχεδόν όλα προμηθεύτηκαν το πολύτιμο αυτό αστέρι, των συμπολιτών μας ,των επαγγελματιών του νησιού και φυσικά με την τελευταία συμμετοχή της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων φτάσαμε στα τετρακόσια (400) αστέρια και συγκεντρώσαμε πάνω από οκτακόσια(800) ευρώ για τους μικρούς αγωνιστές, τα οποία θα καταθέσουμε αύριο.

Ο Δήμαρχος Λέρου εκφράζει τις ευχαριστίες του στην υπεύθυνη της δράσης κα Σπύρου Σοφία, στους Διευθυντές και τους Εκπαιδευτικούς των σχολείων μας, στους γονείς των παιδιών, στον Πρόεδρο κ. Ήσυχο Δημήτριο , την Αντιπρόεδρο κα Ασβεστά Φωτεινή ,στον κ. Ασβεστά Νικόλαο για την πρωτοβουλία, στα μέλη του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων και σε όλους τους συμπολίτες μας και επαγγελματίες του νησιού για την τόσο σημαντική συνεισφορά.