Θάβουν τα προβλήματα και ξεθάβουν τη «σκανδαλολογία» για την περιφερειακή παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης που θεωρεί πως η δοκιμασμένη η συνταγή της «σκανδαλολογίας» σε όλα τα επίπεδα εξουσίας για να συγκαλύπτεται η στρατηγική ταύτιση των πολιτικών δυνάμεων ήρθε και στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2019 -που ήταν όλα «μέλι γάλα»- και μέσα σε λίγα λεπτά άναψαν φωτιά τα …. LED.

«Πώς να μοιράσουν άλλωστε ανάμεσά τους τις ευθύνες για την έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων εδώ και δεκαετίες, τις ιδιωτικοποιήσεις σε νερό και απορρίμματα, την κυριαρχία των εφοπλιστών και των αεροπορικών εταιρειών στις μεταφορές, τις πληρωμές εκατομμυρίων ευρώ για το «marketing» των ξενοδόχων» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της παράταξης.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση η σκανδαλολογία θα είναι η μόνη τους διέξοδος για να «κουκουλωθεί» όλη αυτή η πολιτική, την οποία δεν έχουν καμία πρόθεση να διακινδυνεύσουν.

Γι’ αυτό και μόνη διέξοδος για το νησιωτικό λαό που δημιουργεί αυτόν τον τεράστιο πλούτο με βαριές θυσίες, είναι να οργανώσει την αντεπίθεσή του απέναντι σε όλους αυτούς που του κλέβουν τη ζωή.

 508 total views,  2 views today