Αιχμηρή, σκληρή και σε πολλά σημεία φωτογραφική ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ μετά τον υποβιβασμό της Ρόδου στο Τοπικό πρωτάθλημα. Οι αιχμές στρέφονται σε τοπικούς παράγοντες, στον πρώην πρόεδρο της ομάδας και σε όσους συνεβαλαν στον διασυρμό της Ρόδου.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, ακολουθεί:

«Σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας αναφέραμε με περίσσια πίστη ότι ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ για να ΜΕΙΝΟΥΜΕ και θα ΜΕΙΝΟΥΜΕ αποδεικνύοντας το με κάθε επισημότητα και σε κάθε μας βήμα! Αναφέραμε ότι δύναμη της ΡΟΔΟΥ ΜΑΣ είναι ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ και ότι ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ήρθε η ΩΡΑ για ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! Φαίνεται ότι κάποιοι δεν μας πήραν στα σοβαρά…

Σιωπήσαμε εν γνώσει μας θεωρώντας ότι έτσι προστατεύουμε την αγαπημένη μας ομάδα και τα παράσιτα θεώρησαν την σιωπή μας …αδυναμία! Ήρθε λοιπόν η ΩΡΑ για ΑΛΗΘΕΙΕΣ! Ήρθε η στιγμή να ειπωθούν τα πράγματα με τ’ όνομα τους και να καταλογιστούν οι ευθύνες σε αυτούς που αναλογούν! Σε αυτούς που είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για το ότι θα αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα!

Με ένα αρχικό μούδιασμα και έπειτα θυμό, θλίψη, λύπη και απογοήτευση μάθαμε σήμερα την τελεσίδικη απόφαση της ΕΠΟ, ότι αν και ψηφίσθηκε ομόφωνα ο νέος ΚΑΠ ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων μέσα δεν υπήρχε το εδάφιο το οποίο στην ουσία θα κρατούσε την ΡΟΔΟ ΜΑΣ στην Γ’ εθνική κατηγορία.

Όλο αυτό το διάστημα από την αποφράδα ημέρα που τελείωσε το πρωτάθλημα-παρωδία υπήρχε μία έντονη φημολογία ότι θα μπορούσε η ομάδα μας να παραμείνει στην κατηγορία μέσα από μια αναδιάρθρωση στην οποία θα προχωρούσε η ΕΠΟ.

Το ΠΑΡΑΜΥΘΙ αυτό τελικά είχε μπόλικους ΔΡΑΚΟΥΣ! Έτσι αποδείχθηκε δυστυχώς στην πορεία…

Υπήρξαν ακόμα και σήμερα διαβεβαιώσεις από παράγοντες της ΕΠΣΔ και ειδικά από τον εκπρόσωπό μας στην Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία πως θα περνούσε αυτή η τροπολογία. Όλα αυτά μας κοίμιζαν γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπήρχε η ελπίδα ότι η αγαπημένη μας ομάδα, που αρκετά διαιτητικά λάθη εσκεμμένα ή μη μέσα στην σεζόν της στέρησαν την παραμονή στην κατηγορία, , θα έβρισκε δικαίωση έστω και με αυτό τον τρόπο! Μάταια όμως…

Ακόμα και την ύστατη στιγμή το δούλεμα και η κοροϊδία πήγε σύννεφο! Αποδείχθηκε περίτρανα και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτός ο «κύριος» που υποτίθεται εκπροσωπεί το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, εκπροσωπεί  ΜΟΝΟ τον εαυτό του και τις δημόσιες σχέσεις του …για να περνάει καλά! Ναι, το παραδεχόμαστε, το κάνει πολύ καλά! Ταξιδάκια, φωτογραφήσεις και παραγοντιλίκι της τελευταίας σειράς… Και από ουσία; ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ! Μόνο οίκτο μπορούμε να νιώσουμε για έναν άνθρωπο που έχει καταντήσει, γιατί περί κατάντιας πρόκειται, η «φιλιππινέζα» στο «άρμα» του κάθε βιαστή του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου… Ακόμα και ο ίδιος έχει μπερδευτεί από τις αλλεπάλληλες «μετακομίσεις»! Την μία στο άρμα του «χοντρού», την άλλη στο άρμα του «τίγρη» και την παρ’ άλλη στο άρμα της «ρώσικης αρκούδας»!

Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να ΤΗΡΗΣΕΙ τις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ της και να πει τα πράγματα με τ’ όνομα τους!

Να ξεκινήσουμε από τον «Καπετάνιο»! Κύριε, ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ και ΕΠΑΝΕΛΛΕΙΜΕΝΩΣ!  Πήρατε μια ομάδα στην Γ’ εθνική κατηγορία και καταφέρατε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να την ρίξετε δύο χρόνια συνεχόμενα! Άσχετα αν πέρσι η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία, κατέληξε στην προτελευταία θέση και έπεφτε μόνο μια ομάδα! Ειδάλλως θα ήμασταν από πέρσι στο τοπικό! Ότι δεν «καταφέρατε» πέρσι, το καταφέρατε φέτος! Στα μάτια μας πλέον είστε εσείς και το συμβούλιο σας οι πιο αποτυχημένοι παράγοντες! Καταστρέψατε μια ομάδα που αναλάβατε σε εθνική κατηγορία και την επιστρέφετε στο τοπικό πρωτάθλημα!

Φυσιολογικά θα έπρεπε να μείνετε και φέτος για να την επαναφέρετε εκεί που την βρήκατε αλλά εκτός του ότι προσπαθείτε απεγνωσμένα εδώ και καιρό να πηδήξετε από το καράβι, κι εμείς δεν παίρνουμε πλέον το ρίσκο γιατί στο τέλος μπορεί την επόμενη σεζόν να παίζουμε στο Β’ τοπικό! Αυτοί είσαστε κύριοι γιατί αν είχατε λίγο τσίπα επάνω σας, θα αποχωρούσατε με μια τακτική γενική συνέλευση και έχοντας εξασφαλίσει την διάδοχη κατάσταση!

Αντίθετα εσείς απαξιώνετε την κάθε δυνατή προσπάθεια! Στην αρχή πέρσι το καλοκαίρι δεν ακούγατε κανέναν, φέρατε «μάνατζερ» με «παίκτες» υψηλής επικινδυνότητας και αυτά είναι που πληρώσαμε στο τέλος. Αφήσατε το δυναμικό της ομάδας τρεις μήνες απλήρωτο και περιμένατε στα κρίσιμα παιχνίδια να δείξουν τις δυνάμεις και τις δυνατότητές τους! Αλήθεια πιστεύατε ότι θα έπαιζαν για την φανέλα; Στην ουσία κύριε, με αυτό τον  τρόπο ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΑΤΕ την ΟΜΑΔΑ! Διώξατε το δηλωμένο ΕΛΑΦΙ για πειθαρχικό παράπτωμα, χωρίς καν να τον καλέσετε σε απολογία! Έφυγε ο Σέρβος λόγω της δικής σας ανικανότητας να τον κρατήσετε! Διώξατε τον Πορτογάλο στα κρίσιμα παιχνίδια επειδή ζήτησε να …πληρωθεί τα δεδουλευμένα του! Και άλλα πολλά! Τι να πρώτο γράψουμε; Αφήσατε την ομάδα δίχως γενικό αρχηγό με συνέπεια να χαθεί η πειθαρχία στα αποδυτήρια! Και στο τέλος σας πιάσανε κορόιδο λέγοντας σας οι γνωστοί-άγνωστοι ότι η Ρόδος θα είχε την στήριξη της διαιτησίας και το μόνο που εισέπραξε ήταν λάθος αποφάσεις και κλεμμένοι βαθμοί! Πραγματικά απορούμε που σταματάει η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και που ξεκινάει «ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ»!

Περνάμε και στο κεφάλαιο ΕΠΣΔ! Υποτίθεται η «μητέρα» των ομάδων του νομού μας! Εκεί είχαμε παιδιά και αποπαίδια! Στην δεύτερη κατηγορία ήταν η ΡΟΔΟΣ ΜΑΣ! Η ΡΟΔΟΣ ενός ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΝΗΣΙΟΥ! Η ΟΜΑΔΑ που το έχει ΔΟΞΑΣΕΙ και είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ η ΜΟΝΗ που μπορεί να το ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ και να το ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ!

Κι όμως! Φάγαμε απίστευτο …δούλεμα! «Δεχθήκαμε» και «τηρήσαμε» εντολές σε παιχνίδια να μην υπάρχουν κάμερες γιατί δήθεν θα έπαιζε ο διαιτητής για εμάς! Κάθε φορά το ίδιο παραμύθι και τα σφαγεία αναρίθμητα… Αποκορύφωμα το τελευταίο παιχνίδι με τον Εθνικό! Και εκεί «δεχθήκαμε» και «τηρήσαμε» εντολή από την «μαμά»,  να  μην υπάρχουν κάμερες και στο τέλος ο …Φωτιάδης μας άλλαξε τα …φώτα!

Κύριοι αν έχετε λίγη ευθιξία, όση σας έχει απομείνει για το κοινό περί δικαίου αίσθημα πρέπει εσείς που τουλάχιστον δηλώνετε ΕΛΑΦΑΡΕΣ να παραιτηθείτε! Όχι να ανεξαρτητοποιηθείτε! Να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!

Το ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τον Δήμο Λουιζίδη, τον Γιώργο Παυλίδη και  τον Χρυσόστομο Ψέλλα που τουλάχιστον στο παρελθόν πιστεύαμε ότι ήταν ΡΟΔΟΣ! Μακάρι να το πράξετε και να μας αποδείξετε ότι σας κρίναμε λανθασμένα, αλλά θεωρούμε ότι η καρέκλα της εξουσίας είναι πολύ γλυκιά για να την αφήσετε! Στα δικά μας τα μάτια αν θέλετε να αποκατασταθείτε προχωρήστε σε γενναίες αποφάσεις και αφήστε τον ιστορικό του μέλλοντος να σας κρίνει!

ΡΟΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΠΝΟΗ! ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ! ΡΟΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!

ΥΓ1.: Η ιστορία συνεχίζεται με ψηλά το κεφάλι απέναντι στα λαμόγια που διοικούν το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο! Και να ξέρετε ότι έχουμε την δύναμη να μετατρέψουμε τον πόνο, την θλίψη και την απογοήτευση σε πείσμα!

ΥΓ2: Νικητής δεν είναι μόνο αυτός που νικάει! Είναι κι αυτός που προσπαθεί και αγωνίζεται και όταν πέσει κάτω ξανασηκώνεται! Έχετε την υπόσχεση μας ότι δεν θα σταματήσουμε ΠΟΤΕ να προσπαθούμε και ν’ αγωνιζόμαστε και αλίμονο σ’ αυτόν που θα βρεθεί στον δρόμο μας!

ΥΓ3: Κερδίσατε μία μάχη αλλά δυστυχώς για σας, ο πόλεμος για μας μόλις ξεκίνησε!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΡΟΔΟΥ «Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ»