Στα τραγικά λάθη των υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα εξωτερικής πολιτικής αναφέρεται σε γραπτή δήλωση της  η υποψήφια βουλευτής του  ΚΙΝΑΛ Ελευθερία Φτακλάκη.

Η κ. Φτακλάκη τονίζει πως  στο κυβερνών κόμμα χρειάζονται και μαθήματα γεωγραφίας αφού  δεν γνωρίζουν που βρίσκονται τα νησιά.

Σε γραπτή δήλωση η κ. Φτακλάκη αναφέρει τα ακόλουθα:

Τελικά φαίνεται ότι στο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζονται επειγόντως ΚΑΙ μαθήματα Γεωγραφίας… καθώς μετά τη διάκριση της Μυτιλήνης από τη …Λέσβο ως διαφορετικά νησιά δια στόματος πρωθυπουργού, έρχεται ο Αναπλ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσιρώνης να μας ενημερώσει ότι το Καστελλόριζο ….δεν είναι στο Αιγαίο!!!!!

Κάτι που δεν διανοήθηκαν να πούν ποτέ καν ούτε οι Τούρκοι!!!! Και αναρωτιέμαι κι εγώ ως Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, ως τ. Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και ως υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου, όταν τόσα χρόνια πηγαίνω στο Καστελλόριζο, ποια θάλασσα διασχίζω. Προφανώς όχι αυτή που διασχίζει ο κ. Τσιρώνης, για τον οποίο αναρωτιέμαι εαν όντως γνωρίζει που βρίσκεται το Καστελλόριζο και τι είναι αυτά που λέει για το ακριτικό  νησί μας.

Θα ήταν πράγματι πολύ αστείο όλο αυτό το ζήτημα της …γεωγραφικής άγνοιας των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, εάν δεν ήταν τραγικά επικίνδυνο για τα εθνικά μας θέματα, καθώς αποδεικνύεται ότι τα χειρίζονται άνθρωποι τουλάχιστον ακατάλληλοι και επιεικώς απαράδεκτοι…

Όσο πιο γρήγορα προκηρύξει ο Τσίπρας  εθνικές εκλογές, τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγεί η χώρα μας  από τους επικίνδυνους πλέον  καιροσκόπους του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν καταστεί επικίνδυνοι ΚΑΙ για την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας  μας!!

 420 total views,  2 views today