Ανανέωση:

Μήνυση κατά αγνώστου και παντός υπευθύνου υπέβαλε ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, για τις καταστροφές και τους βανδαλισμούς που προκάλεσαν ασυνείδητοι τα ξημερώματα της Παρασκευής 24/7/2020 στις σημαδούρες του συστήματος Audioplage που έχουν εγκατασταθεί στην παραλία της Γούρνας, (που επιτρέπουν στα άτομα με δυσκολίες όρασης να κάνουν μπάνιο στην θάλασσα), καθώς και τα ξημερώματα της Κυριακής καταστρέφοντας σχεδόν όλα τα φωτιστικά σώματα που υπάρχουν στον αύλειο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου (μαζί και τον αρχιτεκτονικό φωτισμό του Πύργου).

Όπως δήλωσε στον Sky ο κ. Κόλιας πρόκειται για εικόνες ντροπής από ασυνείδητους που χωρίς καμία λογική και άγνωστο με ποια σκοπιμότητα προέβησαν σε αυτές τις απαράδεκτες και καταδικαστέες πράξεις.

Ο Δήμαρχος Λέρου διαμηνύει προς τους ασυνείδητους και ανεγκέφαλους που προκάλεσαν τους βανδαλισμούς, ότι υπάρχουν κάμερες που καλύπτουν σχεδόν όλους τους δρόμους του νησιού, και το ψηφιακό υλικό θα αξιολογηθεί από την αστυνομία για τη σύλληψή τους, την χρηματική αποζημίωση του Δήμου καθώς και την παραδειγματική τιμωρία τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: παπούτσια, φυτό και υπαίθριες δραστηριότητες

 1,630 total views,  4 views today