Άστραψε και βρόντηξε ο Μανώλης Γλυνός σήμερα στον sky μιλώντας για την περιφερειακή αρχή, την αλαζονεία, τον τρόπο που πολιτεύεται και διοικεί με τραγικό για την δημοκρατία τρόπο!

Ο κ. Γλυνός κληθείς να σχολιάσει τα τελευταία γεγονότα αποκάλυψε εκτός άλλων πως ο περιφερειάρχης στην πρόσφατη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, κατά παράβαση κάθε έννοιας δημοκρατικής λειτουργίας «απαξίωσε και ξέχασε» να καλέσει τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό συμβούλιο, θεωρώντας πως στη δημοκρατία του Μονοκομματική είναι η αντίληψη και η λειτουργία, έστω και αν είναι τοις πάσι γνωστό πως ο κ. Μητσοτάκης ενεργεί ως πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων!

Ο κ. Γλυνός επετέθη με δριμύτητα στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας:

Αυτή η αλαζονική, αυταρχική και κακή περιφερειακή αρχή χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να φιμώσει όποιον σηκώνει ανάστημα. Μόνο με επιθέσεις επί προσωπικού, λάσπη, μηνύσεις και κλείσιμο των μικροφώνων στους συμβούλους της αντιπολίτευσης λειτουργεί η παρούσα Περιφερειακή αρχή και με απαράδεκτες συμπεριφορές η εμετική αρθρογράφος του γραφείου τύπου, αρθρογραφεί με εμπάθεια και λασπολογία!

Ο κ. Γλυνός τόνισε πως δεκάδες δελτία τύπου καταγγέλουν τις συμπεριφορές και τον τρόπο που διοικεί ο κ. Χατζημάρκος ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον τρόπο που επιβάλλει τη σιωπή στους υπολοίπους.

 

 2,259 total views,  2 views today