Με αφορμή δημοσίευμα του skyrodos.gr στο οποίο γίνεται αναφορά στη συγγένεια που έχει ένας εκ των εμβολιασθέντων στις δομές Πρόνοιας με τον βουλευτή κ.Παππά, ο ίδιος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μιλά για λάσπη κλπ.

Θεωρούμε πως ο κ. Παππάς ιδιαίτερα ευαίσθητος, θεώρησε πως θελήσαμε να τον εμπλέξουμε! Τουναντίον και το αναφέρουμε στο σχετικό δημοσίευμα. Ομως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την οικογενειακή σχέση του. Αλλωστε ορισμένοι με την οικογενειακή ιδιότητα προσπαθούν να επιβληθούν με διάφορους τρόπους…

Ο κ. Παππάς έγραψε και επί της ουσίας δεν θέλουμε να απαντήσουμε, πιστεύοντας πως ο ίδιος δεν είχε πράγματι εμπλοκή στις λαθεμένες ενέργειες μελών της οικογένειας του!

Το δημοσίευμα του κ. Παππά:

Πριν 20 ημέρες, στην σύσκεψη που είχα με τον Υπουργό Εργασίας, κ. Κωστή Χατζηδάκη, του είχα θέσει το ζήτημα της πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας (υγειονομική περίθαλψη, φαρμακευτική κάλυψη) για τους ασφαλισμένους του e-ΕΦΚΑ και τις οικογένειες τους καθώς και την αυτόματη ανανέωση των βιβλιαρίων υγείας των εργαζομένων.

Η δέσμευση του Υπουργού για το δικαιο και σωστό αίτημα, για το θέμα όλων των εργαζόμενων σε ό,τι αφορά την ασφαλιστική και υγειονομική τους περίθαλψη, γίνεται πράξη και η ασφαλιστική ικανότητα παρατείνεται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Εργασίας για την γρήγορη αντιμετώπιση και επίλυση του ζητήματος, το οποίο του έθεσα. Ευχαριστώ, επίσης, τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, κ. Παναγιώτη Εγγλέζο, τα μέλη της διοίκησης καθώς και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, κ. Αθανάσιο Σταμούλη, οι οποίοι στη σύσκεψη που είχαμε μου διαβίβασαν τα ζητήματα των κλάδων τους, δίνοντας μου την ευκαιρία να τα μεταφέρω στο Υπουργείο Εργασίας. Η αληθινή επαφή με τον κόσμο και τους θεσμούς, η κατανόηση των προβλημάτων και η ενημέρωση των αρμοδίων Υπουργείων από μέρους μου, είναι μια διαδικασία που δεν μπορεί να σταματήσει, ειδικά με την έκβαση της πανδημίας και τα ζητήματα που δημιουργεί.

Σε ό,τι αφορά τις λίγες φωνές συκοφαντίας και λάσπης, που έχουν κάνει την εμφάνιση τους, επ’ ευκαιρία της ασθένειας μου και έχουν το θράσος ακόμα και να στοχεύουν οικεία μου πρόσωπα, θέλω να πω το εξής: Εμείς, τη λάσπη τη χρησιμοποιούμε ώστε να βάλουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον στα νησιά μας και όχι για να βλάψουμε- με ανήθικο τρόπο- τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Θα ήταν γόνιμο, να πράξουν το ίδιο και οι υπόλοιποι για το καλό της Δωδεκανήσου και να σταματήσουν να με «εμπλέκουν» σε υποθέσεις, που όχι μόνο δεν συμμετείχα, αλλά δεν έχω και καμία ευθύνη. Τους διαβεβαιώνω, ότι όχι μόνο δεν με αγγίζει η λάσπη τους, αλλά θα συνεχίσω απτόητος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στους Δωδεκανήσιους, δυναμικά και ηθικά, έτσι όπως κάνω από την πρώτη στιγμή.

 1,064 total views,  6 views today