Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των εργαζομένων στα ξενοδοχεία στην πρωτοβουλία που πήρε η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου για να εμβολιαστούν .

Σήμερα με μέριμνα του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου εμβολιασμοί γίνονται  για τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της Νότιας Ρόδου διαδικασία που θα συνεχιστεί και αύριο.

Οι εργαζόμενοι συγκεντρώνονται στα ξενοδοχεία που έχουν οριστεί ώστε να μην χάνεται χρόνος όπως εξήγησε στο skyrodos.gr o πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Μανώλης Μαρκόπουλος.

Την Πέμπτη θα γίνουν εμβολιασμοί για τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της Ιξιάς και της Κρεμαστής.

Για την Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί  οι εμβολιασμοί των εργαζομένων σε Κοσκινού, Φαληράκι και Κολύμπια.

Την ευθύνη για τους εμβολιασμούς των εργαζομένων στη βόρεια πλευρά του νησιού έχει το Κέντρο Υγείας Ρόδου.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσέλευση των εργαζομένων. Το  θετικό είναι πως υπάρχει ευελιξία και πρόβλεψη ώστε να προγραμματίζονται και αυθημερόν νέοι εμβολιασμοί εργαζομένων», είπε ο κ. Μαρκόπουλος.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η Ρόδος είναι ο πρώτος τουριστικός προορισμός όπου ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί εργαζομένων στα ξενοδοχεία.

«Είναι στην ουσία πρόβα τζενεράλε καθώς το παράδειγμα της Ρόδου θα ακολουθήσουν και άλλοι τουριστικοί προορισμοί με τον συντονισμό των υπουργείων Τουρισμού και Υγείας», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

Την πρωτοβουλία της ΕΞΡ θα ακολουθήσουν όπως αναμένεται οι ενώσεις ξενοδόχων σε Ηράκλειο Ρέθυμνο Κέρκυρα και Κω.

 

 319 total views,  2 views today