Μετά τις εντονότατες διαμαρτυρίες, την οργή και την αγανάκτηση χιλιάδων συμπολιτών μας για το γεφύρι όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο άτυχος 17χρονος με το μηχανάκι του, η Περιφέρεια αποφάσισε να στείλει σήμερα μηχανικούς για αυτοψία.

Όπως κατήγγειλε χθες μέσω του sky o Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως Κώστας Στυλιανού, εδώ κι ένα χρόνο παραμένει χωρίς προστατευτική μπάρα και σήμανση το συγκεκριμένο γεφύρι (από Βάτι προς Απολακκιά) και τόνισε ότι χάθηκε άδικα η ζωή του νέου, ζητώντας από την πολιτεία ν’ αναλάβει τις ευθύνες της.

“Δυστυχώς η έλλειψη φωτισμού και κυρίως των προστατευτικών από τη γέφυρα που εξαφανίστηκαν με την τελευταία καταιγίδα στο νησί μας πριν ένα χρόνο περίπου. Από τότε δεν έγινε η αποκατάσταση του, αν υπήρχαν ταμπέλες με προειδοποίηση και τα προστατευτικά ίσως το παλικάρι να ζούσε. Άρα κάποιοι είναι υπεύθυνοι!!!”, δήλωσε φανερά αγανακτισμένος ο κ. Στυλιανού.

Ανάλογες ήταν δεκάδες αντιδράσεις μέσω των social media από αγανακτισμένους συμπολίτες μας, με αφορμή τον τραγικό θάνατο του άτυχου νεαρού.

 2,439 total views,  2 views today