Μετεξέλιξη ή ταφόπλακα για τον ΠΡΟΤΟΥΡ;

275

Τη μετεξέλιξη του ΠΡΟΤΟΥΡ μελετά η δημοτική αρχή σε μια προσπάθεια να μην μπει οριστικά ταφόπλακα στον οργανισμό.
Όπως δήλωσε στο skyrodos.gr η αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου η δημοτική αρχή προσανατολίζεται να προχωρήσει στη διεύρυνση του ΠΡΟΤΟΥΡ ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις καινούργιες απαιτήσεις που έχουν δημιουργηθεί.
«Έχουμε αρχίσει τις διαδικασίες για τη διεύρυνση του ΠΡΟΤΟΥΡ ώστε να περάσει σε μια άλλη εποχή», δήλωσε η κ. Χατζηλαζάρου.
Σε ερώτηση για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε, να διευρυνθεί ο οργανισμός ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των επιχειρηματιών η κ. Χατζηλαζάρου δήλωσε:
«Θέλουμε να μετέχουν περισσότεροι επιχειρηματίες και φορείς στον ΠΡΟΤΟΥΡ».
Η συμμετοχή περισσότερων επιχειρηματιών και φορέων στον οργανισμό προϋποθέτει και «επενδύσεις» δηλαδή την οικονομική στήριξη του ΠΡΟΤΟΥΡ.Όμως πόσοι επιχειρηματίες είναι διατεθειμένοι στην παρούσα φάση να επενδύσουν στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού;
Η κ. Χατζηλαζάρου τόνισε πως στόχος είναι να υπάρξουν και νέα αντικείμενα δραστηριοποίησης του ΠΡΟΤΟΥΡ. Ένα από αυτά είναι η ίδρυση και λειτουργία γραφείου για το συνεδριακό τουρισμό.
Πάντως με ή χωρίς τον ΠΡΟΤΟΥΡ, οι προσπάθειες για την προβολή της Ρόδου συνεχίζονται από τη δημοτική αρχή.
Όπως τόνισε η κ. Χατζηλαζάρου είναι στην τελική ευθεία οι ετοιμασίες για την συμμετοχή στην τουριστική έκθεση ΜΑΤΚΑ που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από τις 18 έως τις 20 Ιανουαρίου 2019 στο Ελσίνκι.
«Θα κάνουμε ειδική παρουσίαση της Ρόδου σε τουριστικά πρακτορεία και δημοσιογράφους σε μια προσπάθεια να τονώσουμε την παρουσία μας στην τουριστική αγορά της Σκανδιναβίας», δήλωσε η κ. Χατζηλαζάρου.
Η μετεξέλιξη του ΠΡΟΤΟΥΡ πάντως θα περιληφθεί όπως όλα δείχνουν και στον απολογισμό του έτους 2018 που ετοιμάζεται να κάνει ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος στο τέλος Ιανουαρίου.


Προηγούμενο άρθροΣτην τελική ευθεία οι ετοιμασίες για τα Θεοφάνεια
Επόμενο άρθροΛουκέτο στο κυλικείο του νοσοκομείου
ΜΑΡΙΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ
Ξεκίνησε το ταξίδι στη δημοσιογραφία το 1993 από το Ραδιο 1. Στο πέρασμα των χρόνων εργάστηκε στον Sky την άνοιξη του 1997 και ακολούθησε η εφημερίδα Πρόοδος τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου. Συνεργασίες έγιναν με τις εφημερίδες της εποχής Δράση και Ανατροπή. Στο διάστημα από το 2010 έως το τέλος του 2015 στην εφημερίδα Δημοκρατική. Τηλεοπτική παρουσία είχε στο παλαιό Cosmos, στο Omega tv, στο Κανάλι 7, στο TV4 και στο Red.