Με επιτυχία διεξήχθησαν τα Αθλητικά Βραβεία Ρόδου

1017

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα Αθλητικά Βραβεία Ρόδου το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Τμήμα Αθλητισμού.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου τιμήθηκαν άνθρωποι κάθε ηλικίας που διέπρεψαν σε διάφορα σπορ σε όλους τους τομείς ενεργοί και βετεράνοι.

Ο οικοδεσπότης Νίκος Νικολής Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Δωδεκανήσου πήρε πρώτος τον λόγο και καλωσόρισε τον κόσμο που έδωσε δυναμικό «παρών». Παρουσιαστές ήταν ο Γιάννης Κουμέντος με τον Γιώργο Πάττα ενώ υπεύθυνες για τα βραβεία ήταν η Βάσω Κούκου και η Σοφία Μπιγινά.

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος – συγγραφέας Βασίλης Σκουντής που ήταν και ο επίσημος προσκεκλημένος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Σωτρίλλης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χαρούλα Γιασιράνη, Χρήστος Μπάρδος, Μιχάλης Μπαριανάκης και Νίκος Τσακίρης από την Κω καθώς και ο τέως Βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης κ.ά.

Ο Νίκος Νικολής συνεχάρη όλους τους αθλητές που βραβεύθηκαν καθώς και τους βετεράνους για την προσφορά τους και υποσχέθηκε ότι και του χρόνου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα αναλάβει και πάλι την διοργάνωση αυτής της γιορτής του αθλητισμού.