Ο Αντιδήμαρχος Καρπάθου Μιχάλης Μανωλάκης νόσησε από κορωνοϊό και ο ίδιος το γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να ενημερώσει όσους ήλθαν σε επαφή μαζί του το τελευταίο χρονικό διάστημα να σπεύσουν για τεστ covid-19.

“Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά από εξέταση που έκανα (μοριακό τεστ COVID-19) βρέθηκα θετικός. Όσοι από σας ήλθατε το τελευταίο διάστημα σε επαφή μαζί μου, θα σας συνιστούσα να κάνετε το τεστ. Σήμερα το βράδυ θα έλθουν τα τεστ με το ΠΡΕΒΕΛΗΣ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλους μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο δεκαήμερο καταγράφεται έξαρση του κορωνοϊού στο νησί της Καρπάθου, με κρούσματα να καταγράφονται καθημερινά, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Απριλίου ο Δήμος Καρπάθου εξέδωσε ανακοίνωση για την επιδημιολογική εξέλιξη στο νησί, αναφέροντας τα εξής:

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι συνεχίζονται τα rapid test από τα κλιμάκια του Δήμου με τα κρούσματα να έχουν φτάσει συνολικά σε 17.

Την Τετάρτη 7-4-2021 θα φτάσει το Νησί μας, μετά από αίτημα του Δημάρχου Ιωάννη Θ. Νισυρίου αμέσως μετά των εντοπισμό μεγάλου αριθμού κρουσμάτων, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ το οποίο θα πραγματοποιήσει μαζικά τεστ με πρόγραμμα το οποίο θα ανακοινωθεί.

Επειδή η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη και δεν πρέπει να υπάρξει περαιτέρω διασπορά, παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να τηρούν στο ακέραιο τα μέτρα.

Ιδιαίτερη προσοχή παρακαλούμε να δοθεί στις εκκλησιαστικές συναθροίσεις οι οποίες θα πρέπει να διεξάγονται όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος.

Η Αστυνομία θα τηρεί με αυστηρότητα τα μέτρα.

 350 total views,  2 views today